ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ανοίγει" το rotation ο Ουζουνίδης

"Ανοίγει" το rotation ο Ουζουνίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να "τονώσει" το ελληνικό στοιχείο.

Στην πολύωρη συζήτηση που είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμφώνησαν ότι θα πρέπει να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ασφαλώς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά θα τεθεί ως στόχος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με εσωτερικές ή και... εξωτερικές κινήσεις.

Καταρχάς, αναμένεται να "ανοίξει" το rotation. Είναι πολύ πιθανό να αξιοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές τους οποίους διαθέτει ήδη ο Ουζουνίδης. Παίκτες όπως οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος έχουν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του 48χρονου στο παρελθόν, ο πρώτος στον Πανιώνιο και ο δεύτερος στην Ξάνθη, και είχαν δείξει το ταλέντο τους. Οπότε, έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνουν το restart στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, ποδοσφαιριστές όπως οι Διαμαντής Χουχούμης και Νίκος Μαρινάκης μπορεί να ενταχθούν στο ροτέισον και να δώσουν λύσεις για την προφύλαξη των πιο επιβαρημένων.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επανέρθει στην ομάδα ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος προπονούνταν μόνος του και δεν υπολογιζόταν από τον Αντρέα Στραματσόνι. Δεν είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του προπονητή, αλλά ίσως ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους βγαίνοντας από την απομόνωση.

Επίσης, σε δεύτερη φάση, θα επανεκτιμηθούν οι παίκτες οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί δανεικοί. Ποδοσφαιριστές όπως ο Χρήστος Δώνης και ο Νίκος Γιαννακόπουλος ίσως έχουν θέση σε έναν πιο "ελληνικό κορμό" του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, με τον δεύτερο ο Ουζουνίδης έχει εργαστεί μαζί με τον Πανιώνιο και τον γνωρίζει προσωπικά.

Φυσικά, από τον Αλαφούζο ζητήθηκε η ομαλή ένταξη των νεαρών στην πρώτη ομάδα και η ανάδειξη τους. Οι Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ευαγγέλου και Στάικος έχουν δυνατότητες και αποτελούν επένδυση για τον Παναθηναϊκό…

Γενικότερα, εν όψει Ιανουαρίου, αναμένονται αρκετές μεταβολές, οι οποίοι όμως θα αποφασιστούν αφού ο Ουζουνίδης προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του τον Δεκέμβριο, εκτιμήσει τις ικανότητες τους και φυσικά, και εκείνοι να αποδείξουν πόσο θέλουν να παραμείνουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Όσο για τις μεταγραφές, θα αποφασιστούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το Σάββατο η επίσημη παρουσίαση του Ουζουνίδη
Εντυπωσιακή αποδοχή Ουζουνίδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!
Πρώτη επίσκεψη του Ουζουνίδη στο "Γεώργιος Καλαφάτης"
Ουζουνίδης... 13 μήνες μετά στον Παναθηναϊκό
Λάθος στο λάθος
Γνωριμία, στελέχωση και ξενάγηση για τον Ουζουνίδη
Ο Τσιρίλο πίσω απ' το deal Παναθηναϊκού-Ουζουνίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ