ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανεπιβεβαίωτα "τιτιβίσματα" για Μπεργκ και Αλ Αΐν

Ανεπιβεβαίωτα "τιτιβίσματα" για Μπεργκ και Αλ Αΐν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Άραβες χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν τετελεσμένο στην πώληση του Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν.

Τo Twitter είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλη επιρροή και επιτρέπει την ταχύτατη εξάπλωση ενός «τιτιβίσματος». Αυτό συνέβη ξανά με τον Μάρκους Μπεργκ και το θεωρητικό ενδιαφέρον της Αλ Αΐν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/6).

Ένας φίλαθλος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανάρτησε tweet ότι ο Σουηδός επιθετικός προσεγγίζει την αραβική ομάδα και ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει την έγκριση του για τη μεταγραφή.

Αμέσως, αρκετοί συμπατριώτες του αναπαρήγαγαν την πληροφορία και η αναπαραγωγή έφτασε μέχρι τους Έλληνες χρήστες. Επίσης, ένας Άραβας ρώτησε τον Σουηδό αθλητικογράφο, Michael Wagner‏ για την υπόθεση και αυτός δήλωσε άγνοια για τη φημολογούμενη συμφωνία.

Το σίγουρο είναι πως δεν υφίσταται κανένα δημοσίευμα αραβικής ιστοσελίδας, που να επιβεβαιώνει την είδηση. Οι μόνοι που αναφέρονται στον Μπεργκ και στην Αλ Αΐν είναι οι οπαδοί της ομάδας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κυρίως, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται ενημέρωση… Εφόσον η Αλ Αΐν καλύψει τη ρήτρα των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, τότε έχει το δικαίωμα να προσεγγίσει επίσημα τον Μπεργκ. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να αρχίσει διαπραγμάτευση για την πώληση του 30χρονου στράικερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ