ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή μιας εβδομάδας και υπόσχεση Παναθηναϊκού για Βέμερ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πήρε νέα αναβολή στην εκδίκαση της καταγγελίας του Γενς Βέμερ εις βάρος του προκειμένου να τα βρει με τον Γερμανό αμυντικό και οι πράσινοι υποσχέθηκαν στο δικαστήριο ότι δεν θα ζητήσουν άλλη αναβολή.

Αναβολή για ακόμη μια εβδομάδα πήρε ο Παναθηναϊκός στην εκδίκαση της καταγγελίας του Γενς Βέμερ μετά τη συνεδρίαση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Μια αναβολή που θα είναι και η τελευταία όπως υποσχέθηκαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού στο δικαστήριο.

Με την έναρξη της εκδίκασης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν αναβολή λέγοντας πως είναι σε διαδικασία επαφών με τον Γενς Βέμερ για να βρεθεί λύση.

Τότε ο δικηγόρος του Γερμανού αμυντικού είπε: "Μιλάμε με την ομάδα προσπαθούμε να βρούμε λύση αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε αναβολή".

Το λόγο πήρε τότε ο δικαστής ο οποίος τόνισε: "Σας δίνω μερικές ώρες για να τα βρείτε, αν φτάσατε σε συμφωνία θα δώσω αναβολή αρκεί ο Παναθηναϊκός να δεχτεί να πληρώσει, αν δεν γίνει αυτό θα γίνει κανονικά η εκδίκαση της προσφυγής".

Μετά από λίγη ώρα οι δυο πλευρές μπήκαν ξανά στην αίθουσα και τελικά ο δικαστής έδωσε αναβολή για μια ακόμη εβδομάδα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να υπόσχονται πως δεν θα ζητήσουν άλλη αναβολή.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Αναβολή μιας εβδομάδας υπήρξε και στην εκδίκαση της καταγγελίας του Ράσμους Τελάντερ εις βάρος του Παναθηναϊκού. Μόνο που στην περίπτωση του Δανού αμυντικού δεν έγινε καν εκδίκαση. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή στην οποία έδωσε τη συγκατάθεση της και η πλευρά του παίκτη χωρίς μάλιστα να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ