ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή και στην εκδίκαση του Ταυλαρίδη μέχρι 6 Φεβρουαρίου

Αναβολή και στην εκδίκαση του Ταυλαρίδη μέχρι 6 Φεβρουαρίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή και στην εκδίκαση της υπόθεσης του Στάθη Ταυλαρίδη, μαζί και μια μικρή παράταση για να βρει τα χρήματα που οφείλονται στον πρώην κεντρικό αμυντικό του.

Αναβολή και στην υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη πήρε ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι η πλευρά του Έλληνα αμυντικού ήθελε να πραγματοποιηθεί κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού Αγησίλαος Τουμαζάτος ζήτησε αναβολή δυο εβδομάδων και πάλι την ώρα που ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη, Πάρης Ατλαμάζογλου, έλεγε πως δεν μπορεί να δοθεί εκ νέου αναβολή αλλά να εκδικαστεί η υπόθεση, τονίζοντας: "Θα πρέπει να γίνει η εκδίκαση. Άλλωστε μέχρι να βγει η απόφαση, να πάει στην Super League και να ανακοινωθεί θα χρειαστούν δεκαπέντε μέρες. Οπότε έχει όλο το χρόνο ο Παναθηναϊκός για να βρει τα χρήματα. Απλά ζητάει συνέχεια αναβολές για να φτάσουμε στο καλοκαίρι. Θα πέσει η ομάδα και θα χάσουμε τα λεφτά μας".

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε: "Είμαστε μεγάλος σύλλογος με 110 χρόνια ιστορίας. Ποτέ κανείς δεν έχασε λεφτά από τον Παναθηναϊκό. Δεν θα έπρεπε καν να λέγονται αυτά τα πράγματα".

Τελικά η έδρα αποφάσισε αναβολή και πάλι μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη που φώναζε: "Παίζουν μαζί μας".

Μάλιστα κατά την αποχώρηση των παρευρισκομένων ο Βασίλης Κωνσταντίνου πλησίασε τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη και του είπε: "Δεν πρέπει να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και κανείς δεν έχει χάσει ποτέ τα λεφτά του. Όποτε θέλεις, έλα να μιλήσουμε από κοντά στα γραφεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ