ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή για Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Αναβολή για Τελάντερ και Ταυλαρίδη
Ταυλαρίδης, Τελάντερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εκδίκαση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ πήρε αναβολή για τις 24 Ιανουαρίου (15:30) με συναίνεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όπως και στην συνέχεια του Στάθη Ταυλαρίδη, αν και υπήρξε αντίδραση από τον δικηγόρο του.

Ανάσα δυο εβδομάδων για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με τις προσφυγές του Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς η εκδίκασή τους από το διαιτητικό δικαστήριο πήρε αναβολή δυο εβδομάδων και συγκεκριμένα για τις 24 Ιανουαρίου (15:30)

Στην περίπτωση του Δανού αμυντικού υπήρξε συναίνεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή (δικηγόρος του είναι ο Εμμανουήλ Αλιφραγκής), ενώ δεν συμφώνησε ο εκπρόσωπος του Ταυλαρίδη στην αναβολή. Προφανώς, πριν την εκδίκαση υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον ποδοσφαιριστή να λαμβάνει κάποιο ποσό απ' όσα του οφείλονται.

Δεν υπήρξε συναίνεση από τον Έλληνα αμυντικό, με τον δικηγόρο του να αντιδρά στον πρόεδρο της έδρας και να λέει πως δεν θα έπρεπε να υπάρξει αναβολή, διότι ο Παναθηναϊκός δεν τηρεί τις προθεσμίες και πως στα e-mail που στέλνει, λαμβάνει αόριστες απαντήσεις.

"Θέλουμε δυο εβδομάδες για να πουλήσουμε παίκτες και να δώσουμε κάποια χρήματα στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας και έναν διακανονισμό για το υπόλοιπο ποσό", ανέφερε ο δικηγόρος του "τριφυλλιού", Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έκανε αίτημα για νέα αναβολή.

Ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Αλταμάζογλου, ανέφερε πως "είναι η δεύτερη φορά που ο Παναθηναϊκός έρχεται και ζητά αναβολή. Δεν γίνεται όλη την ώρα να προσπαθεί και να τραβάει την υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός δεν τηρεί ό,τι λέει. Παίρνω αόριστες απαντήσεις στα e-mail. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Αν πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ' Εθνική, ο παίκτης θα χάσει τα λεφτά του".

Μετέπειτα, ήρθε η απάντηση του δικηγόρου του "τριφυλλιού", λέγοντας πως "είναι νέο αίτημα, δεν είναι όπως το προηγούμενο", με τον πρόεδρο της έδρας να κάνει δεκτή την αναβολή, τονίζοντας πως είναι πρωτοείσακτη αίτηση και είναι πρακτική που γίνεται και στα αστικά δικαστήρια.

Ο Αλταμάζογλου είπε τότε "Πρόεδρε, εξυπηρετείτε την ομάδα. Με αυτή τη λογική, δεν θα πληρωθούμε ποτέ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ