ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολές στις προσφυγές των Ρινάλντι, Ρέις και Σιλά

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προχωρημένες συζητήσεις για διακανονισμούς με τους Ρέις και Σιλά, ενώ πιο δύσκολη είναι η επίτευξη συμφωνίας με τον Ρινάλντι.

Την πεπατημένη των προηγούμενων εβδομάδων ακολούθησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη σημερινή (1/10) συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Στο πινάκιο υπήρχαν οι προσφυγές των Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά, αλλά δεν εκδικάστηκαν.

Η ΠΑΕ εξασφάλισε αναβολή για τις 15 Οκτωβρίου, έχοντας τη συναίνεση των τριών ποδοσφαιριστών. Ο σκοπός της είναι να συμβιβαστεί με τους παίκτες, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει άλλο βαθμό δυσκολίας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής στον Γιακούμπα Σιλά και ο συμβιβασμός είναι θέμα ημερών. Ο Νούνο Ρέις έχει πάρει αρκετά χρήματα και έχει προχωρημένη διαπραγμάτευση για διακανονισμό με την ΠΑΕ, που αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Η πιο δύσκολη υπόθεση παραμένει του Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντίνος περιμένει ακόμα 100.000 ευρώ ως κίνηση καλής θέλησης από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συναινέσει σε ρύθμιση για την αποπληρωμή του χρέους. Κάτι που η ΠΑΕ δεν απορρίπτει, αλλά δεν έχει καταβάλλει μέχρι στιγμής τα χρήματα. Οπότε, εκεί υπάρχει δρόμος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ