Αναβολές στις προσφυγές των Ρινάλντι, Ρέις και Σιλά

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προχωρημένες συζητήσεις για διακανονισμούς με τους Ρέις και Σιλά, ενώ πιο δύσκολη είναι η επίτευξη συμφωνίας με τον Ρινάλντι.

Την πεπατημένη των προηγούμενων εβδομάδων ακολούθησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη σημερινή (1/10) συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Στο πινάκιο υπήρχαν οι προσφυγές των Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά, αλλά δεν εκδικάστηκαν.

Η ΠΑΕ εξασφάλισε αναβολή για τις 15 Οκτωβρίου, έχοντας τη συναίνεση των τριών ποδοσφαιριστών. Ο σκοπός της είναι να συμβιβαστεί με τους παίκτες, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει άλλο βαθμό δυσκολίας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής στον Γιακούμπα Σιλά και ο συμβιβασμός είναι θέμα ημερών. Ο Νούνο Ρέις έχει πάρει αρκετά χρήματα και έχει προχωρημένη διαπραγμάτευση για διακανονισμό με την ΠΑΕ, που αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Η πιο δύσκολη υπόθεση παραμένει του Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντίνος περιμένει ακόμα 100.000 ευρώ ως κίνηση καλής θέλησης από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συναινέσει σε ρύθμιση για την αποπληρωμή του χρέους. Κάτι που η ΠΑΕ δεν απορρίπτει, αλλά δεν έχει καταβάλλει μέχρι στιγμής τα χρήματα. Οπότε, εκεί υπάρχει δρόμος...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Τέσσερις τίμιες εναλλακτικές του καφέ

Για να ξυπνάς και να έχεις ενέργεια, χωρίς τις παρενέργειες της καφεΐνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Giannis έκλαιγε με αναφιλητά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.