ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Στηρίζουμε τα παιδιά"

Αναστασίου: "Στηρίζουμε τα παιδιά"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά και ζήτησε εκ νέου στήριξη στα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού

"Στόχος μας ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ στην Κρήτη. Μετά το 20λεπτό ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά πήγαμε στο ημίχρονο δεχόμενοι ένα αναπάντεχο γκολ", είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA και συνέχισε:

"Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι είναι θετικό και δίκαιο. Οι παίκτες δέχονται μεγάλη πίεση. Θέλουν στήριξη και αυτό κάνουμε εμείς σε όλη την ομάδα. Εμείς στηρίζουμε τα παιδιά".

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου:

" Ήρθαμε στα Χανιά για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν ξέρουμε μετά την εξέλιξη που είχε το ματς αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε θετικό το 1-1. Εξαρχής ήταν δύσκολα τα πράγματα, διότι δεν είχαμε κάποιους έμπειρους παίκτες στη διάθεση μας. Θα μπορούσαμε να χειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι ιδίως στο χώρο του κέντρου.

Πέρα από το πρώτο 20λεπτο δεν απειληθήκαμε και γενικά δεν είχαμε προβλήματα από τον Πλατανιά και μάλιστα είχαμε και μία καλή στιγμή για να προηγηθούμε. Τελικά δεχθήκαμε εμείς το γκολ από το πουθενά στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο τα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Καταλαβαίνω ότι είναι βαριά η φανέλα για κάποια παιδιά, αλλά έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου. Εχουμε κάποια προβλήματα, γιατί δεν έχουν τόσους έμπειρους παίκτες δίπλα τους, αλλά με υπομονή θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό»

Για την εικόνα των παικτών να πανηγυρίζουν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τέλος του αγώνα με μία ομάδα μικρής δυναμικής: "Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Να ρωτήσετε τον κόσμο αν το πανηγύρισε, εγώ είδα ότι τα παιδιά ήταν απογοητευμένα στα αποδυτήρια. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αλλά ο Πλατανιάς δεν μας απείλησε πολύ στο β' ημίχρονο πέρα από ένα σουτ που ήταν από πλάγια θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ