ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας"

Αναστασίου: "Πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Χανίων στάθηκε στην καλή εμφάνιση των πράσινων για 60-65 λεπτά και στην κάκιστη νοοτροπία στο τελευταίο 25λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι τη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μετά το 2-0 και συγκεκριμένα στο τελευταίο 25λεπτο και σε αυτό το κομμάτι στάθηκε περισσότερο ο Γιάννης Αναστασίου στην διάρκεια των δηλώσεων του μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο. Χανίων.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον Νίνη τονίζοντας ότι έδειξε την ποιότητα του αλλά φάνηκε η έλλειψη ρυθμού που έχει ενώ του έγινε ερώτηση και για την ενδεκάδα που παρέταξε με 11 Έλληνες σε αυτή.

"Ήταν το τελευταίο ματς του ομίλου. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να έχουμε μια καλή εικόνα και για 60-65 λεπτά θα έλεγα είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε 4-5 γκολ. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά όμως σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τελευταίο εικοσάλεπτο δείξαμε αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.

Σίγουρα χρειάζεται χρόνος από την άλλη βέβαια θα πρέπει η νοοτροπία μας μέσα στο γήπεδο να είναι καλύτερη. Είχαμε νέα παιδιά στην ομάδα, δώσαμε την δυνατότητα σήμερα σε πολλά παιδιά Έλληνες να ξεκινήσουν και να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Αγωνίστηκαν έξι παιδιά από την ακαδημία μας και θεωρώ ότι αυτό ήταν θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό.

Είναι ένα παιχνίδι δυστυχώς στα τελευταία είκοσι λεπτά για εμάς έδειξε ότι έχουμε πολύ δουλειά στον τομέα της νοοτροπίας καθαρά. Εκεί θα κοιτάξουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στις επόμενες εβδομάδες και να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι από τους 22 ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα οι 21 ήταν Έλληνες;
"Θα έλεγα ότι είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό και όταν έγινε η αλλαγή Εσόνο υπήρχαν 22 Έλληνες ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να μπορούν όλες οι ελληνικές ομάδες να δίνουν έμφαση στα δικά τους παιδιά και να βλέπουμε πιο πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ποιοτικούς θα έλεγα για να μπορούν να ανεβάσουν ένα επίπεδο όλες τις ομάδες και το ποδόσφαιρο μας".

Πως κρίνεται την παρουσία του Νίνη;
"Για τον Νίνη ήταν εμφανές ότι του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός αλλά από την άλλη φάνηκε η ποιότητα του. Είναι ένας παίκτης δημιουργικός, ένας παίκτης που έχει χαρακτηριστικά που θέλουμε. Σίγουρα δεν βρίσκεται στο επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού αυτού που θέλουμε. Άλλα κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχει κάνει ήδη τους τελευταίους δυο μήνες και συνεχίζοντας τον ίδιο ρυθμό θα έρθει στο επίπεδο που θέλουμε και θέλει και ο ίδιος να είναι".

Δώνης: "Μας έκανε κακό το 2-0"

Από την πλευρά του ο Χρήστος Δώνης σε δηλώσεις του υποστήριξε:

"Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να έχουμε ένα μεγαλύτερο προβάδισμα. Φάνηκε ότι μας έκανε κακό το 0-2 γιατί πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Αυτό το πληρώσαμε καθώς ο αντίπαλος κατάφερε να μας ισοφαρίσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ