ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ότι δουλεύουμε εδώ, βγαίνει προς τα έξω"

Αναστασίου: "Ότι δουλεύουμε εδώ, βγαίνει προς τα έξω"
INTIME SPORTS

Εφεξής, μόνο επί χάρτου θα κάνεις τις δοκιμές του ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να αποφύγει τη διαρροή των σχεδιασμών του στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού!

Ο μύχιος πόθος κάθε προπονητή είναι να καταφέρει να διατηρήσει "σφραγισμένα" τα αποδυτήρια της ομάδας που εργάζεται. Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι τέτοιο φαντάζει με ουτοπία... Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όλοι "κελαηδούν" και όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, διαρρέουν στον Τύπο.

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιλαμβάνεται την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει ότι δεν μπορεί να σταματήσει τις διαρροές. Οπότε, μέσω των... παικτών έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τρόπο που θα διαχειριστεί τη δημοσιοποίηση των αγωνιστικών πλάνων του!

"Από τη στιγμή που ό,τι γίνεται και ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει προς τα έξω και γράφεται, θα μπερδέψω τα πρόσωπα γιατί δεν θέλω ο αντίπαλος να έχει εικόνα για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου. Δεν θα σας δείξω τίποτα, αλλά θέλω να είστε όλοι έτοιμοι!" ανέφερε ο Αναστασίου, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση της Πέμπτης (1/10).

Εξυπακούεται πως η επιλογή του Αναστασίου δεν πρόκειται να περιορίσει τα φαινόμενα, αφού οι διαρροές ελαχιστοποιούνται στις ομάδες μόνο όταν έρχονται οι νίκες και η καλή απόδοση. Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να βγει από την εσωστρέφεια και να επιτύχει θετικά αποτελέσματα.

Όσο για το ματς με τη Ξάνθη, ο Αναστασίου σχολίασε: "Ξέρετε ότι μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς, πρέπει να έχετε όλοι σας τη μέγιστη συγκέντρωση γιατί μας περιμένει μία μεγάλη μάχη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε. Από μας εξαρτάται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ