ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

Αναστασίου: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ενωτικού χαρακτήρα ομιλία προς τους παίκτες από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, στο περιθώριο της προπόνησης της Κυριακής (20/9). "Όλα εξαρτώνται από εμάς" τους είπε μεταξύ άλλων.

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να συνέλθουν από το "στραπάτσο" του αγώνα με τον Πανιώνιο, στην 3η αγωνιστική της Super League. Μια ήττα (1-0) που προκάλεσε τριγμούς στο "πράσινο στρατόπεδο", σε συνδυασμό ασφαλώς από τους δύο ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς. Οι οπαδοί ζήτησαν από τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου να φύγει, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, βγήκε μπροστά και ε ξέφρασε για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στον Έλληνα τεχνικό, αλλά και στους ποδοσφαιριστές.

Ο προσεχής αγώνας με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, την Τετάρτη (23/9, 16.00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, κρίνεται ως ευκαιρία να επανέλθει η χαμένη ηρεμία και να μπει η ομάδα εκ νέου σε τροχιά νικηφόρων αποτελεσμάτων. Την Κυριακή (20/9) ο Αναστασίου προχώρησε σε ομιλία συσπειρωτικού χαρακτήρα, στην προπόνηση.

Στόχος του ήταν να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές και να τους καταστήσει σαφές πως υπάρχουν δύο στόχοι (πρωτάθλημα - κύπελλο), για τους οποίους θα πρέπει να γίνει προσπάθεια μέχρι τέλους, αρκεί "να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, όλα εξαρτώνται από εμάς", όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε. Μια ομιλία που αυτή τη φορά δεν είχε ούτε παρατηρήσεις, ούτε κατσάδες.

"Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω. Έχουμε ακόμα δύο στόχους. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Όπως κανένας δεν μας υπολόγιζε πριν από δύο χρόνια, έτσι και τώρα δεν μας υπολογίζει κανένας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς σε ματς όπως αυτό με τον Πανιώνιο. Να κάνουμε νέα αρχή τώρα με τον Λεβαδειακό" ανέφερε ο Αναστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αγριογιάννης: "Οφείλω πολλά στον Παναθηναϊκό, περίμενα επιβράβευση"

Μπήκε ο Καρέλης, αποχώρησε ο Εσιέν

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ