ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Καθοριστικό το πέναλτι, καλύτερος ο ΠΑΟΚ"

Αναστασίου: "Καθοριστικό το πέναλτι, καλύτερος ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ανάλαβε και στη συνέντευξη Τύπου την ευθύνη για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και μίλησε για την κατάρρευση της ομάδας μετά το πέναλτι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επισήμανε πως το πέναλτι αποσυντόνισε τους παίκτες του, αλλά ανέλαβε την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήρθαμε με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα. Τακτικά ήμασταν καλά στην αρχή, δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Λίγο απ’ την αριστερή μας πλευρά υπήρχαν, αλλά ήταν στόχος μας να τους οδηγήσουμε εκεί", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μία απόφαση του διαιτητή άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Για οχτώ λεπτά καταρρεύσαμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Εκείνη τη στιγμή φάνηκε πως θα δεχτούμε κι άλλα γκολ παρά θα επανέλθουμε. Χάναμε όλες τις μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε θάρρος και τολμήσαμε περισσότερο. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις βέβαια με την ταχύτητά του. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του ήταν δίκαιη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα της ομάδας μου".

Για το αν μπορεί να γυρίσει ο Παναθηναϊκός από το μείον 6 από την κορυφή:
"Μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Δεν κοιτάμε τους αντιπάλους. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και θα χαθούν βαθμοί. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για το ποιος θα ήταν το τίτλος που θα έβαζε στον αγώνα και αν θα αφορούσε τη διαιτησία:
"Το εύκολο είναι να ρίχνουμε ευθύνες σε τρίτους και στη διαιτησία. Το πέναλτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο γιατί μας αποσυντόνισε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε τον έλεγχο και δεν μας απειλούσε ιδιαίτερα μέχρι εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ. Είναι παιχνίδι λεπτομερειών και σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός και καλύτερος".

Για τους στόχους της ομάδας του και αν πλέον είναι η δεύτερη θέση και όχι η πρώτη: "Παραμένουν ίδιοι από την αρχή της σεζόν. Να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ