ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Έπρεπε να τελειώσουμε πιο εύκολα το ματς"

Αναστασίου: "Έπρεπε να τελειώσουμε πιο εύκολα το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του που συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο αλλά δυσαρεστημένος με την σωρεία χαμένων ευκαιριών των πράσινων.

Η νίκη, τα τρία γκολ, και η απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα άφησαν ικανοποιημένο τον Γιάννη Αναστασίου. Από την άλλη όμως τα λάθη και το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που έκαναν στην διάρκεια της αναμέτρησης τον έκαναν να τονίσει στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως ο Παναθηναϊκός θέλει βελτίωση στο συγκεκριμένο κομμάτι και ενόψει πλέι οφ όπου οι αναμετρήσεις θα είναι σαφώς πιο δύσκολες.

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε:

"Ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και θέλαμε να κλείσουμε με νίκη και καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις αλλά το άσχημο είναι ότι δεν της τελειώσαμε και να βρεθήκαμε να παίζουμε με την τύχη μας. Αξίζαμε την νίκη, ήμασταν καλύτεροι, κρατάμε τα τρία γκολ. Να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι γιατί κάναμε πολλά λάθη.Το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και στην άμυνα και μπροστά καθώς στα ματς που έρχονται δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τόσες φάσεις.

Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον Πέτριτς, νομίζω ότι τα πήγε αρκετά καλά και το καλό είναι ότι τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή έδειξαν έτοιμοι, φρέσκοι και έδωσαν παρά πολλά. Αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα μας. Είχαμε τόσες αλλαγές αλλά η ομάδα δεν επηρεάστηκε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε".

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν από κοινή αφετηρία στα πλέι οφ ή τουλάχιστον με ένα πόντο διαφορά. Η ομάδα έκανε ένα τρομερό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο;

"Θα έλεγα ότι ο στόχος μας ήταν από την στιγμή που μειωνόταν η διαφορά να προσπαθήσουμε να την μειώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο και να μην ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με μεγάλη διαφορά. Έχουμε δώσει οχτώ ματς εντός έδρας έχουμε κερδίσει τα 7 και είχαμε μια ισοπαλία ενώ παίζουμε με καλό ποδόσφαιρο τους τελευταίους δυο μήνες.

Αλλά τα μεγαλύτερα μπράβο αξίζουν στα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν υπό αντίξοες συνθήκες. Επωμίστηκαν το βάρος μιας μεγάλης φανέλας και έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Πάμε στην Ξάνθη για να κλείσουμε θετικά την χρονιά και να ξεκινήσουμε με τους ίδιους βαθμούς η και παραπάνω".

Ακολουθεί ένα ματς με την Ξάνθη το οποίο πλέον είναι ειδικών συνθηκών για τους γηπεδούχους ενώ οι ζωγραφιές στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζονται. Εσείς από την στιγμή που ακολουθεί και το ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο θα πάτε έχοντας στο μυαλό τη ρεβάνς και ξεκουράζοντας ποδοσφαιριστές;
"Εμείς παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Το ποιοι θα παίξουν, ποιοι θα αγωνιστούν θα το δούμε μέσα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Θα δούμε την κατάσταση των παιδιών έχουμε ένα φιλικό πάλι την Τρίτη με τον Ηλυσιακό στο Κορωπί. Έχουμε τρεις τιμωρημένους ενώ δεν θα έχουμε στην διάθεση μας και τον Ντίνα που είναι τραυματίας.

Σίγουρα υπάρχει κάποιο πλάνο για να είναι οι παίκτες μας έτοιμοι και φρέσκοι στα τελευταία ματς. Θα πάμε για την νίκη. Όποιος αγωνιστεί είτε παιδιά από την Κ-20, είτε οι παίκτες μας από την πρώτη ομάδα θα πάμε για την νίκη. Όποιος παίξει θα μπει να κάνει την δουλειά του και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ