ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Είναι διαφορετικά στην Λεωφόρο"

Αναστασίου: "Είναι διαφορετικά στην Λεωφόρο"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τη στήριξη του κόσμου και την Λεωφόρο, το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού και τη μεταγραφική ενίσχυση

"Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μετά από χρόνια η ομάδα επέστρεψε στην Λεωφόρο και υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, καθώς δεν δουλέψαμε όπως θέλαμε λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε με την Εθνική Ελπίδων και κάποιους μικρότραυματισμούς.

Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο παρά το άγχος που είχαν, κρατάμε το αποτέλεσμα όπως και το γκολ του Μπεργκ που άνοιξε λογαριασμό, καθώς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για το γρήγορο γκολ, είπε: "Το γρήγορο γκολ μπορεί να βοηθήσει, αλλά μπορεί και να σε αποσυντονίσει. Κάποιες φορές δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και έπρεπε να τους κρατήσουμε σε εγρήγορση, γι’ αυτό και δεν ηρεμήσαμε στο πρώτο ημίχρονο".

Για την στήριξη του κόσμου, τόνισε: "Από την αρχή της φετινής χρονιάς έχουμε πει ότι ο Παναθηναϊκός θέλουμε να βγάζει υγεία και να παίζει κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίζει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και αυτά τα παιδιά χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, όχι μόνο στα καλά, αλλά και στη συνέχεια, γιατί σίγουρα μέσα στη χρονιά θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και εκεί τους χρειαζόμαστε ακόμα πιο πολύ. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους σήμερα".

Για το πως θα είναι μακριά από την Λεωφόρο, σχολίασε: "Αυτή τη στιγμή όπως όλοι έχετε δει η ομάδα είναι νεα και προσπαθεί να δημιουργηθεί. Από την άλλη, το πρωτάθλημα ξεκίνησε και η εικόνα πρέπει να είναι αυτή που πρέπει. Υπομονή, έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά τα ματς δεν μπορούν να περιμένουν και πρέπει κάθε φορά να παρουσιαζόμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις στην Λεωφόρο, αλλά και εκτός έδρας με σωστή νοοτροπία μπορεί να έρθει το αποτέλεσμα".

Για την μεταγραφική ενίσχυση, είπε: "Υπάρχουν ακόμα δύο εβδομάδες και όπως πάντα κάτι ακούγεται, κάτι ψιθυρίζεται! Ο στόχος μας είναι αυτή την στιγμή η ατομική και ομαδική βελτίωση. Για τα μεταγραφικά, υπάρχει η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής που τα ρυθμίζει αυτα. Αν υπάρχει κάποιο περιθώριο, λόγω μπάτζετ, τότε θα μπορέσουμε να κινηθούμε για κάποιο ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν στόχοι, και αν μπορέσουμε θα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση".

Για την αμυντική λειτουργία, δήλωσε: "Ήταν εντελώς διαφορετική από όλα τα φιλικά. Βοήθησε σε αυτό ο Σίλντενφελντ που πλέον γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, όπως και το γεγονός ότι πλέον είχαμε περισσότερο χρόνο και δουλέψαμε ακόμα πιο σκληρά στην αμυντική λειτουργία. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Εκεί χρειάζεται η εμπειρία που δεν είχαμε σε κάποια σημεία απόψε. Το γεγονός ότι ο Σίλντενφελντ βρίσκεται περισσότερο πλέον στην ομάδα και γνωρίστηκε καλύτερα με τα παιδιά είναι το πιο θετικό".

Για την κατάσταση του Σίλντενφελντ, τόνισε: "Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Είδαμε ότι μπορούσαμε να τον προστατέψουμε όταν το σκορ ήταν στο 2-0 και ο Παναιτωλικός με δέκα και αυτό κάναμε".

Για την κατάσταση του Μπεργκ, είπε: "Θα μιλήσω με τον γυμναστή και τον γιατρό να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί και από την αρχή. Είναι έτοιμος, αυτό μετράει. Σημαντικό για τον ίδιο που σημείωσε γκολ. Ο στόχος μας είναι ο κάθε παίχτης να είναι έτοιμος ανα πάσα ώρα και στιγμή γιατι μπορεί να χρειαστεί και δεν θα διστάσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ