ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν κάναμε όσα δουλέψαμε"

Αναστασίου: "Δεν κάναμε όσα δουλέψαμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να βάλει γκάζια στους παίκτες του την επόμενη της ήττας από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι πράσινοι στη διάρκεια του ματς.

Η επόμενη της ήττας από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά δύσκολη μέρα και ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να την κάνει ακόμα πιο δύσκολη ανεβάζοντας τους τόνους και με γκάζια στην ομιλία του προς τους παίκτες.

Τους μίλησε για τα λάθη που έκαναν και στάθηκε στο ότι δεν έγινε τίποτα απ' όσα είχαν δουλέψει το προηγούμενο διάστημα ενόψει του ντέρμπι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ζήτησε βέβαια και από τη στιγμή που υπάρχουν δυο συνεχόμενα ματς να ξεχάσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ και να κοιτάξουν μπροστά.

Ο Γιάννης Αναστασίου μεταξύ άλλων μιλώντας στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας είπε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

"Δεν παίξαμε καθόλου καλά, δεν κάναμε τίποτα απ' όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ βρήκε κενούς χώρους και τους εκμεταλλεύτηκε όπως επίσης και το πολύ κακό δεκάλεπτο που είχαμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί αλλά να κοιτάξουμε μπροστά καθώς ακολουθεί ένα ματς για το Κύπελλο και το ντέρμπι με την ΑΕΚ".

Στο "Γ. Καλαφάτης" πλην του Βόκολου, ο οποίος βρίσκεται κάθε μέρα στο αθλητικό κέντρο, βρέθηκε και ο Τάκης Φύσσας με τον διευθυντή ποδοσφαίρου να παρακολουθεί και αυτός την προπόνηση.

Παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να υπάρξει συνάντηση των τριών και με τον Γιάννη Αλαφούζο στην διάρκεια της Δευτέρας (26/10) αυτό δεν έγινε και δεν αποκλείεται την Τρίτη ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, όπως συνηθίζει εξάλλου πριν τα εντός έδρας ματς των πράσινων είτε να βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης", είτε στη συνέχεια στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ