ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δείξαμε σοβαρότητα και καλή νοοτροπία"

Αναστασίου: "Δείξαμε σοβαρότητα και καλή νοοτροπία"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό και κυρίως τον τρόπο που αντιμετώπισαν την αναμέτρηση.

Η σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τον Λεβαδειακό άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για καλό ποδόσφαιρο και όμορφους συνδυασμούς.

Ο Αναστασίου ρωτήθηκε για τον Βέμερ που επανήλθε μετά από εβδομήντα μέρες αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι τραυματίες τονίζοντας ότι ο Τελάντερ θα είναι κανονικά στην διάθεση του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ, πετύχαμε τρία όμορφα γκολ που προήλθαν μετά από ωραίους συνδυασμούς. Θα έλεγα παίξαμε καλά για μεγάλα διαστήματα και σε υψηλή ένταση.

Κρατάμε το αποτέλεσμα, την καλή εμφάνιση και ότι συνεχίζουμε να δίνουμε χρόνο σε νέα παιδιά. Είναι σημαντικό στο Κύπελλο το πρώτο ματς και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς την καλή εμφάνιση και η προσοχή μας στρέφεται στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ".

Είδαμε να αγωνίζεται ξανά ο Βέμερ για 35 λεπτά, θα μπορούσε να παίξει σε ένα ντέρμπι και μάλιστα 90λεπτο;
"Νομίζω είναι νωρίς. Στο μυαλό μου υπάρχουν κάποια πράγματα, το σημαντικό είναι ότι επανήλθε, είναι φιτ αλλά το να παίζεις 90 λεπτά είναι εντελώς διαφορετικό. Θα δούμε μέχρι το ματς της Κυριακής τι θα γίνει. Είναι η δεύτερη εβδομάδα που προπονείται μαζί μας και το σημαντικό είναι πως πλέον αποτελεί μια επιλογή για την ομάδα, θα περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Ο Μαρινάκης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα, θα εκτιμήσουμε αύριο την κατάσταση του και θα δούμε τι θα κάνουμε".

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Εσιέν στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ και τον Σάντσεθ στην ενδεκάδα λόγω και του τραυματισμού του Τελάντερ;
"Καταρχήν ο Τελάντερ θα είναι έτοιμος την Κυριακή ιατρικά για να παίξει. Ο Εσιέν δεν θα είναι στην αποστολή και ο Σαντσεθ αν κάνει αύριο με το γκρουπ θα δούμε την κατάσταση του και αν είναι φιτ θα είναι στην αποστολή".

Ο Κλωναρίδης σε τι κατάσταση είναι;
"Απ' ότι είπε ο γιατρός δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό όσο έδειξε εκείνη τη στιγμή. Θα το αξιολογήσουμε πάλι αύριο".

Αναμένεται να υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ, ο αντικαταστάτης του Γιάννη Βονόρτα, θα θέλατε να μας πείτε ποιος είναι;
"Δεν θα ήθελα να πω κάποιο όνομα τώρα, έγιναν συζητήσεις, το κλαμπ προχωράει σε αυτό το κομμάτι και τις επόμενες μέρες θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση".

Θα θέλατε να μας πείτε για την παρουσία του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ήταν αρκετά καλός;
"Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τους παίκτες. Είχαμε πολλά παιδιά που προσπάθησαν, έβγαλαν διάθεση, έδειξαν σοβαρότητα και καλή νοοτροπία και από τη στιγμή που υπάρχουν όλοι υπολογίζονται ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα και κατά πόσο είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους με την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα γιατί πολλές φορές κοιτάμε τι κάνουν με την μπάλα αλλά όχι χωρίς αυτήν... είναι γενικό αυτό και όχι προσωπικό για τον Σωτήρη επειδή η ερώτηση έγινε για αυτόν".

Με την λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην κάμερα του "OTE" είπε:
"Ήταν σημαντικό που παίξαμε καλά, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν. Έδειξαν πως είναι έτοιμοι καθώς έρχονται απαιτητικές εβδομάδες. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής και στον Λάμπρου και πρέπει να δίνουμε και σε αυτά τα παιδιά γιατί είναι το μέλλον της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ