ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάσες σε έξι βασικούς από τον Ουζουνίδη με Καρδίτσα ενόψει ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καρδίτσα αφήνοντας εκτός έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του ενώ επιβράβευσε τον Κουντουριώτη για την παρουσία του στις προπονήσεις.

Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του ταξιδεύει στην Καρδίτσα για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση ο Παναθηναϊκός.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του (Βλαχοδήμο, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ και Κουτρουμπή) που υπολογίζει να τους έχει βασικούς στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια και από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τους αφήσει όλους εκτός συμπεριέλαβε στην 19άδα που ανακοίνωσε τους Χουλτ, Μολίνς, Κολοβέτσιο και Λουντ που δεν αποκλείεται να αγωνιστούν κιόλας για κάποιο διάστημα.

Επίσης στην 19άδα βρίσκονται έξι νεαροί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Ευαγγέλου, Μπουζούκης και Κουντουριώτης με τον τελευταίο να επιβραβεύεται για την καλή του παρουσία όλο αυτό το τελευταίο διάστημα τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Άλλωστε συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού.

Το πρόβλημα που προέκυψε στην προπόνηση της Δευτέρας είχε να κάνει με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Κουτρουμπής στους κοιλιακούς προσαγωγούς και ο έμπειρος στόπερ θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Χωρίς τους τιμωρημένους Μολέντο, Άλτμαν, τους ανέτοιμους Τσάβες, Τζανδάρη (ατομικό πρόγραμμα) και τον τραυματία Λουτσιάνο η αποστολή.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουτρουμπής λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς και το επόμενο διήμερο θα κάνει έξτρα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν στην Καρδίτσα για το ματς με την Αναγέννηση. Οι 19 της αποστολής είναι οιΔιούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ινσούα, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Δώνης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Κουντουριώτης, Σιλά, Μπουζούκης".

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ρέις, Μολέντο, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Τσάβες, Λουτσιάνο και Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ