ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσαν Ξενόπουλος και Μαυρομάτης στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Βασίλης Ξενόπουλος και Φάνης Μαυρομάτης αποδέχτηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν από τον Παναθηναϊκό για να ανανεώσουν για τρία και δυο χρόνια αντίστοιχα.

Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν και για τα επόμενα χρόνια οι Βασίλης Ξενόπουλος και Φάνης Μαυροματης. Τόσο ο Έλληνας γκολκίπερ όσο και ο στόπερ της Κ20 του τριφυλλιού αποδέχτηκαν τη πρόταση που τους είχε γίνει πριν από μερικές μέρες για να παραμείνουν στο τριφύλλι.

Ο Ξενόπουλος είπε το ναι στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια με αυξημένες αποδοχές ενώ και ο Μαυρομάτης απάντησε θετικά στη πρόταση ώστε να μείνει για δυο ακόμα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος γκολκίπερ ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση με την Κ20 βρίσκεται από το 2007 στον Παναθηναϊκό και αποτελεί όνειρο του να παίξει κάποια στιγμή με την πρώτη ομάδα.

Από την άλλη ο 21χρονος Μαυρομάτης έχει αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από τον Παναργειακό και μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερό μπακ ενώ φέτος είναι και αρχηγός της Κ20 του Παναθηναϊκού.

ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Η ανανέωση των Ξενόπουλου, Μαυρομάτη ακολούθησε αυτή του Τριανταφυλλόπουλο και απομένει να δούμε τι θα γίνει με τους Μπουζούκη και Ευαγγέλου. Σε αυτούς τους πέντε ποδοσφαιριστές η πράσινη ΠΑΕ είχε κάνει προτάσεις για ανανέωση πριν από λίγες μέρες το τριφύλλι και οι τρεις απάντησαν ήδη θετικά.

Οπότε απομένει η απάντηση των Μπουζούκη, Ευαγγέλου που ίσως ήταν και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις εξ αρχής. Οι πιθανότητες παραμονής είναι 50-50 για τον πρώτο και λιγότερες για τον δεύτερο αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ