ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή και Αρετόπουλος, στον Παναθηναϊκό

Αναμονή και Αρετόπουλος, στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα προετοιμάσει τις αντιδράσεις της για τη διαιτησία του Αρετόπουλου, ενώ ο Αλαφούζος δεν έχει αλλάξει άποψη για τον Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με το αποτέλεσμα να αφήνει αρκετές "πληγές". Οι σημαντικότερες ήταν η αύξηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς, μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και η αντιμετώπιση που είχε από τον διαιτητή Αρετόπουλο. Ο Τρικαλινός ρέφερι υπέδειξε ένα πέναλτι που δεν ήταν, αφού το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκεζ έγινε εκτός περιοχής.

Δεδομένα, η κακή απόδοση του Παναθηναϊκού επαναφέρει τον Γιάννη Αναστασίου στο επίκεντρο της κριτικής των οπαδών και του Τύπου, αφού οι 4 συνεχόμενες νίκες είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, παρά την αμφισβήτηση, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να ενεργήσει εν θερμώ και επαναλαμβάνει ότι στηρίζει τον προπονητή.

Ακόμα, στη διοίκηση ανάμεναν τις εσφαλμένες διαιτητικές αποφάσεις από τον Αρετόπουλο και όπως είχαν προαναγγείλει, προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους. Κατά κύριο λόγο, αυτό σημαίνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του διαιτητή, αν και θα απαιτηθεί ειδική νομική προετοιμασία προκειμένου να υποστηριχθεί η υπόθεση.

Στις επόμενες ώρες, ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνεργασία με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, ώστε να σχεδιάσουν οι επόμενες κινήσεις τους. Διότι η διοίκηση οφείλει να είναι προετοιμασμένη για ολική σύγκρουση με την ΕΠΟ, στην περίπτωση που αποφασίσει να καταθέσεις αγωγές στα αστικά δικαστήρια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ