ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Ατζαγκούν

Ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Ατζαγκούν

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν στην Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός πάσχιζε καιρό να απαλλαχθεί από τον Αμπντούλ Ατζαγκούν και τελικά, τα κατάφερε! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Νιγηριανου χαφ στη βελγική Κορτράικ, με την οποία υπήρχαν διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ατζαγκούν θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον προπόνησε στον Παναθηναϊκό και στην ολλανδική Ρόντα και εισηγήθηκε τη μεταγραφή στην Κορτράικ.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%, για την περίπτωση που η Κορτράικ πουλήσει τον Ατζαγκούν και το ουσιαστικό όφελος από την υπόθεση είναι η εξοικονόμηση χρημάτων από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που αγγίζουν τις 450.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν στην Κόρτραϊκ. Ο Νιγηριανός αγωνίστηκε 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό καταγράφοντας 84 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ