ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώνεται τη Δευτέρα ο Κολοβέτσιος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό και ο Ουζουνίδης τον περιμένει στις προπονήσεις.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2017. Μόνο που η ανακοίνωση της αναμένεται τη Δευτέρα (3/7), όταν και ο 25χρονος στόπερ με τον ατζέντη του θα μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμίσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Στη διάρκεια του Σαββάτου (1/7), ο Κολοβέτσιος επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και οριστικοποίησαν το ραντεβού για τη Δευτέρα. Στο οικονομικό σκέλος έχει επιτευχθεί συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ.

Ο Κολοβέτσιος μίλησε και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τον περιμένει από τη Δευτέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Μαζί με τον Άλτμαν θα είναι οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές κατά τη μετάβαση της ομάδας στο Τέχελεν της Ολλανδίας, αφού δεν αναμένεται άλλη προσθήκη μέχρι την Πέμπτη (6/7).

Πάντως, ο Κολοβέτσιος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (1/7) στο νοσοκομείο «Υγεία», ώστε να ελεγχθεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ