ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακινεί την υπόθεση Μολέντο η Ιντερνασιονάλ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία του Ροντρίγκο Μολέντο στο Πόρτο Αλέγκρε φαίνεται πως επαναφέρει στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ και την άρνηση του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο εμφάνισε μία προσωρινή "ύφεση", μετά τη συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Νίκο Λυμπερόπουλου, την Πέμπτη (1/6). Άλλωστε, την ίδια μέρα η Ιντερνασιονάλ επικοινώνησε στον βραζιλιάνικο Τύπο ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της, επειδή ο Παναθηναϊκός ζητά περισσότερα χρήματα.

Όμως, η παρουσία του Μολέντο στο Πόρτο Αλέγκρε για τις καλοκαιρινές διακοπές του ανακίνησε τη φημολογία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων, ο 30χρονος αμυντικός είχε επαφές με ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ και φέρονται να επαναβεβαίωσαν τη συμφωνία τους.

Ωστόσο, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού, ο οποίος παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Αντίθετα, η Ιντερνασιονάλ δεν αυξάνει την προσφορά της από το 1 εκατομμύριο ευρώ, που προτίθεται να το καταβάλλει εφάπαξ.

Είναι σαφές πως υπάρχει... καπνός, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι πρόκειται να συμβεί. Ο Λυμπερόπουλος κατέθεσε πρόταση στον Μολέντο για να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2020, όμως αυτός διστάζει να την αποδεχτεί λόγω προσωπικών προβλημάτων, που απαιτούν τον επαναπατρισμό του. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα θα διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ