Ανακαινίζει την Λεωφόρο η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την χορήγηση 7 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του περιβάλλοντος χώρου.

Την Πέμπτη το απόγευμα κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού «Γήπεδο της Λεωφόρου» ή κατά το επίσημο «Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης» και του περιβάλλοντα χώρου, στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής, με προϋπολογισμό, ύψους 7 εκ. ευρώ.

Μόλις πριν λίγα λεπτά, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού «Γήπεδο της Λεωφόρου» ή κατά το επίσημο «Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης» και του περιβάλλοντα χώρου, στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής, με προϋπολογισμό, ύψους 7 εκ. ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας που αναφέρει:

"Μαζί με τον Προϋπολογισμό ψηφίστηκε και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο περιλαμβάνει 519 έργα,συνολικού προϋπολογισμού 399.923.982 ευρώ, εκ των οποίων διατίθενται:

  • 7,0 εκ. ευρώ για την ανάπλαση του χώρου του γηπέδου του Παναθηναϊκού
  • 17,5 εκ. ευρώ για το κλειστό Γήπεδο μπάσκετ του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη
  • 2,9 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου «Καπαγέρωφ» στον Πειραιά
  • 2,5 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή του Γηπέδου του Εθνικού Πειραιά

Η χρηματοδότηση των έργων θα γίνει από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

«Ο Προϋπολογισμός και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων έχουν έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για την ανάπτυξη στην Αττική.

Όπως είναι γνωστό, τα αθλητικά έργα δεν είναι επιλέξιμα από το ΕΣΠΑ. Για το λόγο αυτό χρηματοδοτούμε με δικούς μας πόρους αθλητικές υποδομές. Σε αυτή την εποχή που η νέα γενιά αισθάνεται απογοητευμένη, οφείλουμε να της δώσουμε προοπτική και διέξοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αναστασίου: "Ποιος ΠΑΟΚ;;; Ο Παναθηναϊκός"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Το γκολ του Μπεργκ και η ανανέωση του Λαγού

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.