ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναδεικνύεται νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αναδεικνύεται νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τέλος Απριλίου θα προκύψει νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό και το πιο σημαντικό αφορά την παραμονή ή όχι του Αλαφούζου.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 21 Απριλίου, προκήρυξε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη συνεδρίαση της Παρασκευής, 31 Μαρτίου. H θεματολογία αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και όχι μία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αφού αυτή που διενεργείται δεν θα έχει κλείσει μέχρι τότε.

Πρακτικά, πρόκειται για μία διαδικασία που δεν θα επηρεάσει τη διοικητική λειτουργία, διότι το ΔΣ δεν έχει την επιρροή που είχε επί πολυμετοχικότητας. Κυρίως, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει στην προεδρία ή θα αποχωρήσει από το Συμβούλιο.

Βέβαια, δεν είναι απλό να αφήσει την προεδρία, επειδή θα χρειαστεί να εντοπίσει τον αντικαταστάτη του. Η αναζήτηση είναι δύσκολη, γιατί ναι μεν ο προεδρικός θώκος έχει αίγλη, όμως συνεπάγεται και ποινικές ευθύνες.

Προς το παρόν, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εξακολουθεί νααπέχει από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Δεν παρακολούθησε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν παρέστη στη συνεδρίαση του ΔΣ, που παρεμπιπτόντως είχε 2,5 μήνες να συνεδριάσει… Διήρκεσε ελάχιστα λεπτά, επικύρωσε την προκήρυξη για έκτακτη ΓΣ και αυτό ήταν όλο...

Ο Αλαφούζος έχει μείνει ικανοποιημένος από τις νίκες επί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, έχει δώσει συγχαρητήρια στους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, όμως δεν οι προθέσεις του δεν έχουν αλλάξει. Σίγουρα, χαίρεται με τη βελτίωση του Παναθηναϊκού, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν σκέφτεται πιο ενεργή ανάμειξη στην ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ