ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό αλλά δεν εξαρτάται από μένα"

Αμπέντ: "Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό αλλά δεν εξαρτάται από μένα"
INTIME SPORTS

Ο Μεχτί Αμπέντ μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό μίλησε τόσο για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς όσο και το παιχνίδι Κυπέλλου που έρχεται με τον ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της παραμονής του.

Ο Μεχτί Αμπέντ ο οποίος βρίσκεται και στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα λόγω της παραμονής του ή μη στο τριφύλλι και την επόμενη σεζόν ανακηρύχθηκε σε MVP της αναμέτρησης του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Μετά το τέλος του ματς, στις καθιερωμένες δηλώσεις του MVP, αναφέρθηκε στο ματς με τους Βοιωτούς, ρωτήθηκε για την ρεβάνς του Κυπέλλου που έρχεται με τον ΟΦΗ, για τα πλέι οφ, αλλά και το θέμα που έχει να κάνει με την παραμονή του ή μη στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμπέντ είπε χαρακτηριστικά:

"Καταφέραμε να συνδυάσουμε μια νίκη παίζοντας καλή μπάλα και πετυχαίνοντας αρκετά γκολ αν και νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε ακόμα περισσότερα. Γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε νίκες είτε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο όπως σήμερα, είτε ακόμα και όταν δεν είμαστε τόσο καλοί".

Για τα πλει οφ:
"Δεν ξέρω αν είμαστε εμείς το φαβορί αλλά σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να τους κερδίσει όλους και για αυτό θα παλέψουμε και στα πλέι οφ".

Για το ματς με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο:
"Το πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό αλλά ακόμα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα . αυτές τις ημέρες θα επικεντρωθιούμε εκεί και μετά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας και στο κύπελλο".

Για την παραμονή του ή όχι:
"Το έχω ξαναπει ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό δεν είναι όμως μόνο δική μου η απόφαση. Θα μιλήσω τόσο με τους ανθρώπους της Νιουκάστλ όσο και του Παναθηναϊκού και όλοι μαζί θα πάρουμε μια απόφαση".

Ρισβάνης: "Νίκη και στην Ξάνθη"

Δηλώσεις έκανε και ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια των συμπαικτών του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ενώ αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με την Ξάνθη καθώς και τα πλέι οφ λέγοντας:

«Σίγουρα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και είναι πολύ σημαντικό. Να συνεχίσουμε από την αρχή του αγώνα δώσαμε τον ρυθμό που θέλαμε και το γυρίσαμε. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο για να μπούμε στα πλέι οφ με την καλύτερη βαθμολογία και όταν φτάσουμε εκεί να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όπως θέλει η Ξάνθη να πάρει τους βαθμούς έτσι και εμείς τους θέλουμε. Προέχει το ματς με την Ξάνθη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ