ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Ίσως δεν καταλάβαμε την τακτική"

Αμπέντ: "Ίσως δεν καταλάβαμε την τακτική"
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπέντ τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκαν με το σωστό τρόπο, ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής ανέδειξε τα λάθη που επέφεραν τα γκολ του ΠΑΟΚ.

Σε ασυνεννοησία μεταξύ των παικτών και του προπονητικού επιτελείου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η ήττα από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός χαφ τόνισε ότι ίσως αυτός και συμπαίκτες του δεν κατανόησαν την τακτική και αγωνίστηκαν με λάθος τρόπο, με συνέπεια να μην έχει ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο την παράταξη που πρέπει... Πάντως, ο Αμπέντ πρόσθεσε ότι οφείλουν να διορθώσουν τα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για όλους μας. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως, ίσως να μην καταλάβαμε σωστά την τακτική που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε στον αγώνα. Δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ από το πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως εκεί κρίθηκε επί της ουσίας το παιχνίδι. Οφείλουμε να διορθώσουμε τα πράγματα στη συνέχεια, να αποφύγουμε αυτά τα λάθη και να μην επαναλάβουμε μια τέτοια εμφάνιση στο μέλλον" ήταν τα λεγόμενα του Αμπέντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ