ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Φιλοδοξώ να γίνω πρωταθλητής"

Αμπέντ: "Φιλοδοξώ να γίνω πρωταθλητής"
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπέντ προπονείται με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας, αλλά το μυαλό του βρίσκεται στην Αθήνα και στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό.

Το αγγλικό όνειρο (λέγε το Νιουκάσλ) έγινε εφιάλτης για τον Μεχντί Αμπέντ και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, να διεκδικήσει τίτλους και να κληθεί στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας. Το πρώτο σκέλος το πετυχαίνει, το δεύτερο θα φανεί στη διάρκεια της σεζόν και το τρίτο ήρθε κάπως πρόωρα!

Ο Αμπέντ συγκαταλέγεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για τα φιλικά παιχνίδια με τη Γουΐνέα (9/10) και τη Σενεγάλη (13/10) και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Στις πρώτες δηλώσεις του στην προπόνηση της Αλγερίας, ο Αμπέντ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του: "Τώρα παίζω βασικός στον Παναθηναϊκό και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου. Από φυσική κατάσταση, είμαι σε πολύ καλό επίπεδο".

Ακόμα, εξήγησε γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό: "Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν εμπιστοσύνη, ήξερα ότι θα παίξω. Μίλησα με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι με θέλει και θα μου δώσει ευκαιρίες. Υπήρχε και το κίνητρο της συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA, αλλά δυστυχώς η ομάδα αποκλείστηκε".

Τέλος, μοιράστηκε τις φιλοδοξίες που έχει με τη φανέλα με το τριφύλλι: "Δυστυχώς, δεν θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στο Europa League αυτή τη σεζόν, αλλά έχω τη φιλοδοξία να αναδειχθώ πρωταθλητής Ελλάδας αυτή τη σεζόν. Πρώτα, όμως, προέχει να συνεχίσουμε νίκες στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ