ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Αμπέντ: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"
INTIME SPORTS

Ο Μεχντί Αμπέντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει και να σκοράρει, χαρακτηριστικά που έφεραν την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή.

Ούτε αυτός, ούτε οι συμπαίκτες του, είχαν καλή απόδοση και φυσιολογικά ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Ηρακλή. Ο Αμπέντ παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ωστόσο προσπάθησε να φανεί αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεχντί Αμπέντ στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα αλλά δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και σε αυτόν τον τομέα είχαμε πρόβλημα".

Για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του: "Το πρόβλημα ήταν το σκοράρισμα όπως είπατε, στο τελευταίο κομμάτι έπρεπε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και αυτό μας απογοητεύει γενικότερα, διότι είχαμε ευκαιρίες αλλά στα τελευταία 20 μέτρα δυσκολευόμασταν".

Για το τινα περιμένει ο κόσμος για τη συνέχεια: "Πάντα είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και πιστεύουμε σε μία καλύτερη συνέχεια. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Μαρινάκης: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι"

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαρινάκης υποστήριξε:

"Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς, δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που θέλαμε, ότι είχαμε να δώσουμε, όχι από πλευράς προσπάθειας. Δεν ξέρω, τίποτα δεν πήγε καλά και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και από αύριο να δούμε πως θα γίνουμε καλύτεροι".

Σας επηρέασαν και όσα έγιναν στο ντέρμπι, γιατί μπήκατε μουδιασμένοι;
"Ναι η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε μουδιασμένοι, υπάρχει στην ομάδα κάποια σκέψη με αυτή την κατάσταση που είναι στο μυαλό μας αλλά μπορούσαμε να έχουμε αντιδράσει καλύτερα".

Πρέπει να μπείτε και στη φιλοσοφία του νέου προπονητή;
"Σίγουρα θα χρειαστεί αυτό, να μπούμε στη φιλοσοφία του νέου προπονητή αλλά μπορούμε και εμείς μέσα στο γήπεδο να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα".

Που πιστεύεις ότι δεν πήγατε καλά, στο επιθετικό κομμάτι κυρίως;
"Ναι επιθετικά κυρίως δεν δημιουργήσαμε όπως θα θέλαμε και έτυχε η φάση με ένα γκολ ο Ηρακλής και κέρδισε το παιχνίδι".

Ακολουθεί ένα ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή;
"Οφείλουμε να γυρίσουμε τον διακόπτη και να αλλάξουμε την κατάσταση που υπάρχει. Πάμε στην Παναχαϊκή να κάνουμε ότι καλύτερο και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ