ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος ο Μπεργκ για τον Αστέρα

Αμφίβολος ο Μπεργκ για τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός εναντίον του Αστέρα, ενώ ο Στραματσόνι έχει "πονοκέφαλο" για το δεξιό άκρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Μαρινάκη.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Superleague, o Αντρέα Στραματσόνι ενδέχεται να μην έχει τον Μάρκους Μπεργκ στη διάθεση του. Ο Σουηδός επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία και γυμνάστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (9/12) και κρίνεται αμφίβολος για το κυριακάτικο (13/12) ματς με τον Αστέρα στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Μπεργκ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και έκτοτε, παραμένει off. Ανάλογα με το αν προπονηθεί τις επόμενες ημέρες, το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην 18άδα από τον Αντρέα Στραματσόνι και να χρησιμοποιηθεί, ανάλογα με τη εξέλιξη του σκορ.

Στο μεταξύ, μετά τον Τελάντερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την Κυριακή, κάκωση τετρακέφαλου υπέστη ο Νίκος Μαρινάκης και η συμμετοχή του εναντίον του Αστέρα τίθεται σε αμφιβολία. Τουλάχιστον, επέτρεψε ο Γενς Βέμερ, οπότε ο Ιταλός έχει μία λύση στη διάθεση του για το δεξιό άκρο της άμυνας. Οι Τελάντερ και Μαρινάκης υποβλήθηκαν σε θεραπεία και γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Αμπέντ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι «πράσινοι» άρχισαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο τακτική. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 16:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ