ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος για τον ΠΑΟΚ ο Πράνιτς

Αμφίβολος για τον ΠΑΟΚ ο Πράνιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντανιέλ Πράνιτς έχει υποστεί σύσπαση στον προσαγωγό και δεν έχει σίγουρη θέση στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για το κυριακάτικο παιχνίδι (21/2) με τον ΠΑΟΚ .

Την Παρασκευή (19/2) ή το Σάββατο (20/2) θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ντανιέλ Πράνιτς στο παιχνίδι (21/2) του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Κροάτης αριστερός μπακ έχει υποστεί σύσπαση προσαγωγού και στην προπόνηση της Δευτέρας (15/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο 34χρονος αμυντικός θέλει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς, όμως νιώθει ενοχλήσεις και ο Στραματσόνι θα τον χρησιμοποιήσει μόνο εάν λάβει την έγκριση του ιατρικού επιτελείου. Ακόμα, οι Πέτριτς, Εβαντζελίστα και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ, απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Την Τρίτη (16/2) ο Ιταλός παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ