ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος για την ΑΕΚ ο Κουρμπέλης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες τρεις μέρες και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή. Μπαίνει την Πέμπτη ο Γιόχανσον.

Ακόμα και την τελευταία στιγμή ενδέχεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το μεσημέρι της Δευτέρας και τα αποτελέσματα έδειξαν φλεγμονή στη δεξιά επιγονατίδα. Κάτι που σημαίνει πως για το επόμενο τριήμερο θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Λογικά, την Παρασκευή θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα και εφόσον τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αθηναϊκό ντέρμπι. Διαφορετικά, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον 25χρονο αμυντικό χαφ.

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε και ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από περιοστίτδα στην αριστερή κνήμη. Ο Σουηδός δεξιός μπακ θα μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη και προς το παρόν, δεν εκφράζονται ανησυχίες για τη διαθεσιμότητα του εναντίον της Ένωσης.

Η παρουσία του κρίνεται πολύ σημαντική, ειδικά εάν αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ