ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος για Εσθονία - Βέλγιο ο Κουρμπέλης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το θετικό που προέκυψε είναι ότι απέφυγε τη θλάση. Μαγνητική τη Δευτέρα ο Βιγιαφάνιες.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν άρχισε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι (27/8) με τον Λεβαδειακό, επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ο διεθνής αμυντικός χαφ πονούσε μετά το ματς με την Αθλέτικ, για αυτό και έκανε αποφόρτιση το Σάββατο (26/8), ωστόσο προσπάθησε να αγωνιστεί για να βοηθήσει.

Τελικά, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από την 18άδα και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, μετέβη στο ιατρικό κέντρο "Υγεία" και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν μία φλεγμονή στο ισχίο και το θετικό είναι, ότι κατά την εξέταση δεν φάνηκε θλάση. Ανάλογη ήταν η διάγνωση μετά το υπερηχογράφημα που υποβλήθηκε την Παρασκευή.

Σε πρώτη φάση, ο Κουρμπέλης κρίνεται αμφίβολος για τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Εσθονία και το Βέλγιο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στη διάρκεια της εβδομάδας. Όπως και να έχει, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει χαλαρή διαχείριση για μερικές ημέρες, ώστε να μην επιβαρυνθεί.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Λούκας Βιγιαφάνιες, προκειμένου να ελεγχθεί η πρόοδος της αποθεραπείας του. Ο Αργεντινός παίρνει μέρος σε μερικές ασκήσεις της ομάδας, όμως αναμένει την έγκριση να αρχίσει να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ