ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν, ο πρώτος στον Παναθηναϊκό

Άλτμαν, ο πρώτος στον Παναθηναϊκό

Ο Όμρι Άλτμαν θα είναι εκτός απροόπτου η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι "πράσινοι" συμφώνησαν προφορικά με τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος την Τρίτη (27/6) ενδεχομένως να είναι στην Αθήνα.

Σε προφορική συμφωνία με τον Όμρι Άλτμαν ήρθε την Κυριακή (25/6) ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Οι "πράσινοι" είχαν στην κορυφή της λίστας τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό, για να αντικαταστήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, και την Κυριακή (25/6) επετεύχθη προφορική συμφωνία.

Τη Δευτέρα (26/6) είναι πολύ πιθανό να ανταλλαγούν και τα επίσημα έγγραφα ανάμεσα στο "τριφύλλι" και την Χαποέλ Τελ Αβίβ και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, πιθανότατα την Τρίτη (27/6) θα βρίσκεται στην Αθήνα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ώστε να "σφραγιστεί" το deal με τις υπογραφές (μάλλον συμβόλαιο τριετούς διάρκειας).

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει 150.000 ευρώ στην ομάδα του Ισραήλ, αφού τόσο είναι το buy out στο συμβόλαιό του. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Άλτμαν θα είναι η πρώτη μεταγραφή των "πρασίνων" σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι το επικείμενο απόκτημα του ΠΑΟ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες του Ισραήλ, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα εφηβικά τμήματα της Φούλαμ, ενώ έχει παίξει και σε Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χαποέλ Τίκβα. Το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 18 Ιουνίου ότι ο Ισραηλινός έχει επανέλθει στο προσκήνιο για το "τριφύλλι".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ