ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν, Κουτρουμπής και Καμπέσας πήραν μέρος στην προπόνηση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Άλτμαν, Κουτρουμπής και Καμπέσας προπονήθηκαν το Σάββατο και ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, με τους δύο πρώτους να υπολογίζονται για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Τρεις ποδοσφαιριστές βγήκαν από το ιατρικό δελτίο και επανήρθαν στις προπονήσεις, προκαλώντας την ικανοποίηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι Άλτμαν, Κουτρουμπής και Καμπέσας γυμνάστηκαν με τους συμπαίκτες τους και έδειξαν ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Οι Άλτμαν και Κουτρουμπής υπολογίζονται για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα τη Δευτέρα (16/10), ενώ ο Καμπέσας που έχει μείνει αρκετό αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων, λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή από την επόμενη αγωνιστική.

Αντίθετα, ο Δώνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Τσάβες, Λουτσιάνο έκαναν θεραπεία, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές του Ουζουνίδη.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν την προπόνηση του Σαββάτου (14/10) με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις τεχνικοτακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ θα ανακοινωθεί την Κυριακή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ