ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν: "Κίνητρο για να συνεχίσω αυτό το βραβείο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΑΛΤΜΑΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όμρι Άλτμαν του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή και πήρε το βραβείο του από τα χέρια του συμπαίκτη του, Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Ισραηλινός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή και δήλωσε συγκινημένος για τη βράβευση του ως MVP. Παρέλαβε το βραβείο από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τόνισε ότι στόχος του είναι να κερδίσει τρόπαια με το "τριφύλλι".

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα συγκινημένος. Αυτό το τρόπαιο, αυτό το βραβείο θα είναι για μένα ένα κίνητρο, ώστε να συνεχίσω ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν, γιατί χωρίς την πολύτιμη ψήφο τους δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο", είπε αρχικά ο Όμρι Άλτμαν και πρόσθεσε:

"Είναι όμορφη αυτή η τιμή, όμως δεν ήρθα εδώ για να πάρω προσωπικά βραβεία. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Στόχος μας είναι να σηκώσουμε το μεγάλο έπαθλο, το μεγάλο κύπελλο ως σύλλογος και ως ομάδα. Αυτό το βραβείο, απλά μου δείχνει το δρόμο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ