ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν: "Απέρριψα πρόταση με τα διπλά λεφτά"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΡΙ ΑΛΤΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΡΙ ΑΛΤΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και εξήγησε τους λόγους που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Διπλή συνέντευξη στο Ισραήλ παραχώρησε ο Όμρι Άλτμαν, με αφορμή τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό! Ο 23χρονος επιθετικός εξήγησε ότι έκανε πίσω τον Ιανουάριο με την προσδοκία να έρθει το καλοκαίρι στην Αθήνα και υποστήριξε ότι είχε πρόταση με τα διπλά λεφτά, επειδή προτίμησε το Τριφύλλι.

Καταρχάς, ο Άλτμαν μίλησε στην εφημερίδα «Haaretz» και ανέφερε: "Αυτό που κατάλαβα απ’ τις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ότι με ήθελαν πάρα πολύ και γι’ αυτό στο τέλος πήγα εκεί. Ο προπονητής είναι αυτός που με ήθελε και τον Ιανουάριο», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για τους λόγους που δεν προχώρησε το θέμα με το «τριφύλλι» τον χειμώνα.

«Τον Ιανουάριο υπήρχαν κάποια ανοικτά ζητήματα με την πρώην ομάδα μου, η οποία απειλούσε να οδηγήσει τις εξελίξεις στηFIFAαν προχωρούσε κι άλλο το θέμα. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο γι’ αυτούς (σ.σ. για τον Παναθηναϊκό) να οδηγηθεί η υπόθεση σε δικαστήριο. Ήξερα όμως πως θα μπορούσε να υπάρξει και νέος κύκλος συζητήσεων το καλοκαίρι, όπως κι έγινε κι εντέλει προχώρησε η μεταγραφή… Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο…".

Έπειτα, ο Άλτμαν έκανε δηλώσεις στην "sports.walla.co.il" και επανέλαβε ότι ήταν βέβαιος ότι θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε όσα βίωσε στη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Αναλυτικά:

"Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Αυτή τη χρονιά πέρασα πάρα πολλά και ωρίμασα. Είναι αστείο, διότι σε όλους όσους με ρωτούσαν στο κλαμπ, ακόμη και πριν τελειώσει η σεζόν, για το τι θα έκανα την επόμενη χρονιά, τους έδινα την ίδια απάντηση: “Ποιος ενδιαφέρεται για το τι θα κάνω το καλοκαίρι;”. Δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω γι’ αυτούς, απ’ τη στιγμή που όποιοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ με ένοιαζε για την ομάδα και πόσο “βαριά” το πήρα όλο αυτό. Κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό….

Υπήρξαν πολλές “εφευρέσεις” των ΜΜΕ, για οτιδήποτε ενέπλεκε εμένα με τη Μακάμπι Χάιφα. Μετά το τέλος της σεζόν δέχθηκα μία προσέγγιση απ’ τη Μακάμπι για να δουν τις προθέσεις μου, αλλά η επιθυμία μου όλη την ώρα ήταν να πάω στην Ευρώπη. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα απ’ τον Ιανουάριο, πως θα ήταν στον Παναθηναϊκό. Κι απ’ τη στιγμή που έδειξαν ξανά ενδιαφέρον για μένα, προτίμησα να πάω στο εξωτερικό και να παίξω στην Ευρώπη".

Για τον Άλτμαν μίλησε και ο προπονητής του στη Χάποελ, Έλι Γκούτμαν, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του. Χαρακτηριστικά, σχολίασε: "Ο Όμρι είναι πολύ καλό παιδί κι ένας ιδιοφυής ποδοσφαιριστής. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως μπορεί να πετύχει, όμως χρειάζεται να έχει δίπλα του και παίκτες πολύ πιο υψηλού επιπέδου, για να δείξει όλα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Το γήπεδο είναι αυτό που θα πρέπει να δείξει την πρόοδό του και στους αριθμούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ