ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αλλοιώνει την πραγματικότητα ο Πανιώνιος"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για την ανακοίνωση του Πανιωνίου και τα όσα έλεγαν οι "κυανέρυθροι" τονίζοντας ότι αλλοιώνουν την πραγματικότητα και αυτοί που αδικήθηκαν ήταν οι πράσινοι.

Στον Παναθηναϊκό είχαν πάρει απόφαση να μην μιλήσουν για τη διαιτησία του Γκράνα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η ανακοίνωση από πλευράς των "κυανέρυθρων", ελάχιστα λεπτά μετά τη λήξη του ματς αλλά και τα όσα έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα έκαναν τους ανθρώπους του τριφυλλιού να πάρουν θέση.

Όπως έλεγαν η ανακοίνωση αλλά και η συμπεριφορά των "κυανέρυθρων" αλλοιώνει την πραγματικότητα των όσων έγιναν στη διάρκεια του 90λεπτου. Στον Παναθηναϊκό μιλούν για πέναλτι που έγινε πάνω στον Μπεργκ αλλά και σκληρά μαρκαρίσματα που άφησε ο Γκράνας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάποιοι παίκτες του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν:

"Σήμερα αδικήθηκε καταφανώς από τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός καθώς στο 18 λεπτό δεν του δίνετε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Μπεργκ ενώ ο διαιτητής δεν προστάτεψε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να παίξει ποδόσφαιρο απέναντι στα σκληρά μαρκάρισματα των αντιπάλων που είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς παικτών μας ενώ ανέχθηκε τις συνεχείς διαμαρτυρίες προς αυτών και τους βοηθούς του. Δεν θα κάναμε κανένα σχόλιο για τη διαιτησία αλλά δεν μπορούμε να αφήνουμε τον οποιονδήποτε να αλλοιώνει την πραγματικότητα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ