ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλλαξε στάση προς το παρόν ο Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό

Άλλαξε στάση προς το παρόν ο Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των διαμορφωμένων συνθηκών, αλλά στο μέλλον θα επανακαθορίσει την πορεία του.

Η ανάκληση της παραίτησης του Γιάννη Αλαφούζου από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν επιλύει οριστικά και αμετάκλητα το ζήτημα. Αυτή την αίσθηση αποκόμισαν όσοι συνομίλησαν μαζί του στη διάρκεια της Κυριακής (22/11), εκτιμώντας ότι ο Αλαφούζος θα επανεξετάσει τη στάση του στο μέλλον, υπολογίζοντας και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

Με τη μεσολάβηση αρκετών ωρών από τα επεισόδια που συνέβησαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Αλαφούζος συνειδητοποίησε ότι η απεμπλοκή του τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συνιστά απλή υπόθεση. Αντιθέτως, κατανοεί πως όταν θα επιλέξει να αποχωρήσει, οφείλει προηγουμένως να διευθετήσει όσα τον συνδέουν με την ΠΑΕ, καθώς και να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επιπροσθέτως, έχει αναλάβει δεσμεύσεις απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι συνεργάζονται με τον Παναθηναϊκό επειδή συμφώνησαν με εκείνον. Στην περίπτωση που εγκατέλειπε στην... τούρλα του Σαββάτου, θα αθετούσε το λόγο του και δεν ήθελε να πράξει κάτι τέτοιο.

Τελικά, οι δεύτερες επικράτησαν και τουλάχιστον προς το παρόν, ο Αλαφούζος θα συνεχίσει στον προεδρικό θώκο. Το μέλλον είναι μία άλλη ιστορία και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα για το ντέρμπι

Μπεργκ: "Ο φόβος δεν πρέπει να σε κρατάει μακριά από το γήπεδο"

Κοντονής: "Μην ρίχνετε τις ευθύνες αλλού"

Παππάς: "Είχαν σπάσει το λουκέτο στη Θύρα 13"

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Εικόνες καταστροφής στην Λεωφόρο

Όλα τα VIDEOS από το χάος στη Λεωφόρο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ