ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγές ή σταθερότητα, το δίλημμα του Αναστασίου

Αλλαγές ή σταθερότητα, το δίλημμα του Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο 4-4-2 και στο 4-2-3-1, αναφορικά με τη διάταξη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της Πέμπτης. (VIDEO)

Διάφορες σκέψεις έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Αναστασίου, όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο κόουτς του Τριφυλλιού αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον αγαπημένο του "ρόμβο" στη μεσαία γραμμή και στο 4-2-3-1.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, έχει δοκιμάσει και τα δύο σχήματα, χωρίς να έχει καταλήξει ποιο θα επιλέξει. Το δεύτερο του προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά ενέχει τον κίνδυνο να απομονωθεί ο μοναδικός επιθετικός.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, θα καταλήξει στις επιλογές του αναλόγως με τη διάταξη που θα προτιμήσει. Μοναδικός ο οποίος θεωρείται σίγουρος είναι ο Ζέκα και οι υπόλοιποι τρεις ή τέσσερις θα αποφασιστούν λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο σαββατιάτικο ματς.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης (1/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα είχε ζέσταμα, πάσες με τελειώματα και παιχνίδια τακτικής. O Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Εσιέν και Βέμερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Σέρχιο Σάντσεθ κα8ι Σωτήρης Νίνης γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς για άλλη μία ημέρα και υπολογίζονται από τον Αναστασίου, ο οποίος θα αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν την Παρασκευή (2/10) στις 15:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ