ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλεξάντερ: "Το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για τον Παναθηναϊκό"

Αλεξάντερ: "Το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για τον Παναθηναϊκό"

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το "Athens Alive", ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ ρωτήθηκε αν το πρότζεκτ θα μπορούσε να έχει εφαρμογή αν προχωρήσει η αλλαγή στην ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού και απάντησε θετικά.

Το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε ανακοίνωση του "Athens Alive" για τις συζητήσεις που γίνονται με την κυβέρνηση και με αυτή στάθηκε ενάντια στην προοπτική του "διαμελισμού" των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες αργότερα ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, ρωτήθηκε στο twitter για το αν το πρότζεκτ του "Athens Alive" θα προχωρήσει και αν υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό. Η απάντηση του ήταν καταφατική τονίζοντας πως το "Athens Alive" θα είναι ένα καλό σπίτι για την πράσινη ΠΑΕ.

Αρχικά ο Αλεξάντερ σε ερώτηση για το πρότζεκτ και αν είναι ακόμα σε συνδυασμό με το γήπεδο ποδοσφαίρου υποστήριξε:

"To Athens Alive είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ. Κάναμε μια προσφορά να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό με την έγκριση του έργου για το Athens Alive. Ο κ. Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στην άλλη κατεύθυνση. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ό,τι κι αν γίνει, το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν το πλάνο θα προχωρήσει αν ο Γιάννης Αλαφούζος ολοκληρώσει το "deal" με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ απάντησε πως οι άνθρωποι του "Athens Alive" θα μιλήσουν με το νέο ιδιοκτήτη:

"Δεν χρειάζεται να είμαστε οι ιδιοκτήτες για να παρέχουμε στον Παναθηναϊκό το "σπίτι" που του αξίζει. Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε μετά χαράς με τον νέο ιδιοκτήτη".

Αλεξάντερ: "Το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για τον Παναθηναϊκό"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ