ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλεξανδρόπουλος: "Ωριμάζω μέσα από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Alexandropoulos, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που στάθηκε άτυχος την περασμένη εβδομάδα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τον τραυματισμό του, την επιστροφή του αλλά και την παρουσία του στην πρώτη ομάδα και τα πόσα έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα.

Την περασμένη εβδομάδα στάθηκε άτυχος και από βασικός... μπήκε στο γύψο καθώς 24ώρες πριν το ματς με το Βόλο έσπασε το χέρι του και τελικά έμεινε εκτός 18άδας.

Μια εβδομάδα μετά ο Αλεξανδρόπουλος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τον τραυματισμό του, την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και την παρουσία του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και το πόσο τον έχει βοηθήσει αυτό να ωριμάσει.

Για τον τραυματισμό του και το πότε επιστρέφει:
"Ήταν μία άτυχη στιγμή. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Τελείωσε αυτό για εμένα. Τώρα κοιτάω να γίνω καλά και να επιστρέψω δυνατός. Οι γιατροί μου είπαν πως θα επιστρέψω σε 4-6 βδομάδες. Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω την αποκατάσταση μου και όποτε κρίνουν αυτοί πως όλα είναι εντάξει και δεν υπάρχει θέμα υποτροπής ή οτιδήποτε άλλο, θα είμαι καλά".

Για το αν επηρεάστηκε ακόμα περισσότερο λόγω του περσινού πιο σοβαρού τραυματισμού του:
" Όχι. Το περσινό τελείωσε για εμένα. Ήταν κάτι που έγινε. Δόξα τω Θεώ 17 χρόνια δεν είχα βγάλει τίποτα, Μου τα μάζεψε όλα μαζί πέρσι. Προχωράμε όμως. Και τώρα ήμουν χαρούμενος που ήμουν υγιής στο πρώτο μισό της χρονιάς. Κλείνω με μια ατυχία το 2019. Αλλά κρατάω τα θετικά. Όπως ότι δεν θα χρειαστώ να κάνω κάποια επέμβαση και από ότι είπαν και οι γιατροί θα επιστρέψω στο 100%".

Για το αν είχε άγχος πριν το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα:
" Όχι καθόλου. Αντιθέτως πιστεύω πιο πολύ άγχος είχα που δεν είχα άγχος. Ήταν στην βδομάδα των προπονήσεων, Δευτέρα ως Παρασκευή γιατί παίζαμε Σάββατο αν θυμάμαι καλά. Εκεί ήταν όλο το τεστ για μένα. Από την στιγμή που έδειξα καλά στοιχεία μία εβδομάδα, πίστευα στον εαυτό μου, με πίστευαν και οι συμπαίκτες μου, πίστευα και εγώ σε αυτούς και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μου είπε ο προπονητής πήγαινε για ζέσταμα, μου έδωσε κάποιες οδηγίες, μπήκα και ήμουν συγκεντρωμένος".

Τις διαφορές Κ19 με την πρώτη ομάδα και πως ανταποκρίνεται ο ίδιος στις διαφορές:
"Σίγουρα βλέπω πως είμαι διαφορετικός. Βλέπω πλέον άντρες, Βλέπω παίκτες που έχουν εμπειρία. Παίκτες που έχουν κάνει μια καριέρα. Με βοήθησε αυτό γιατί με έκανε να ωριμάσω. Και μετά είναι και το αγωνιστικό. Στις προπονήσεις οι ρυθμοί είναι άλλοι. Η ταχύτητα, τα κορμιά ακόμα και τα γήπεδα. Όλα. Βέβαια κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και στην Κ19 για αυτό όλα τα παιδιά είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει. Εδώ υπάρχουν περισσότεροι προπονητές, περισσότεροι γυμναστές. Είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία. Πιο επαγγελματική".

Για το αν αισθάνεται πως γίνεται περισσότερο άντρας:
" Σίγουρα. Το πίστευα και πριν αλλά τώρα μέσα και από τις προπονήσεις και από τις συζητήσεις με τους παίκτες βλέπω ότι ήμουν πίσω σχετικά και πως στην αρχή της προετοιμασία μπορεί να ήμουν πιο παιδί από ότι τώρα".

Αν το γεγονός πως υπάρχουν πολλά παιδιά από την Κ19 τον κάνει να νιώθει πιο οικεία:
" Είχα μία συζήτηση για αυτό. Είχα ρωτήσει πως ήταν για σένα η πρώτη φορά στην αντρική ομάδα και μου είπε θυμάμαι πως υπήρχαν πιο πολλοί παίκτες ξένοι, ξένος προπονητής και απλά περίμενα στην γωνία μου. Τώρα σίγουρα και εγώ όταν μπήκα στην αρχή ήμουν ψαρωμένος και ακόμα είμαι. Αλλά τα παιδιά μας “αγκάλιασαν” και αυτό βοήθησε και εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά. Στο να μην είμαστε μαγκωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για το παιχνίδι με την Λαμία:
" Πιστεύω εξαρτάται από εμάς. Αν αγωνιστούμε σαν ομάδα όπως έχουμε δείξει πως μπορούμε να κάνουμε σε κάποια διαστήματα, πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα θέμα”.

Για το αν έχει εντοπίσει δυνατά και αδύνατα σημεία στον αντίπαλο:
"Την Λαμία δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ. Είχα δει μόνο το παιχνίδι μας στον πρώτο γύρο. Είναι μία καλή ομάδα.Έχουν καλές μονάδες και δουλεύουν ομαδικά. Και σίγουρα είναι λίγο κλειστή η άμυνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θεωρώ εξαρτάται από εμάς".

Το ότι η Λαμία θα περιμένει τον Παναθηναϊκό στο δικό της μισό και πως θα επηρεάσει την δική τους ανάπτυξη παιχνιδιού:
" Αυτό αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε βδομάδα. Απλά κάποιες ομάδες το κάνουν περισσότερο. Πιστεύω πως αν μείνουμε στο πλάνο μας δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Μικροί συνδυασμοί, ταχύτητα στην μπάλα, λίγες επαφές όταν είναι μικρός ο χώρος και θεωρώ πως θα είμαστε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ