Αλαφούζος: "Βάζω 20 εκατ. ευρώ μέχρι την μεταβίβαση της ΠΑΕ"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, με γραπτή του δήλωση υποστήριξε πως την Παρασκευή θα ανακοινώσει τη δέσμευση του να καλύψει ο ίδιος τα 20 εκατ. ευρώ για την κάλυψη της Α.Μ.Κ.

Να καθησυχάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και να δείξει τη σιγουριά του πως το "deal" με τον Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ θα προχωρήσει θέλησε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος με γραπτή του δήλωση υποστήριξε πως θα δεσμευτεί ο ίδιος για την κάλυψη των 20 εκατ. ευρώ της Α.Μ.Κ. στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Στην ίδια γραπτή δήλωση αναφέρεται στις αλλεπάλληλες συζητήσεις που είχε με την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία και τις κινήσεις που έχουν γίνει για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Επίσης τονίζει πως όλα θα γίνουν πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ενώ τέλος υπογραμμίζει πως στηρίζει την μεταβίβαση της ομάδας και ότι από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει 50 εκατ. και πλέον από την προσωπική του περιουσία.

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου έχει ως εξής:

"Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Όλα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των €50εκ, από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν.

Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη".

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα προημιτελικά ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίου Κ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS