ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια"

Αλαφούζος: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια"
Αλαφούζος, Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια, ενώ υποστήριξε πως αν αποδοθεί δικαιοσύνη, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Για τον Στραματσόνι ανέφερε: "Η φιλοσοφία μας ταιριάζει απόλυτα". (VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ανέφερε στο περιθώριο της παρουσίασης του Αντρέα Στραματσόνι, πως το πρωτάθλημα της Super League θα κριθεί στα δικαστήρια. "Αν αποδοθεί δικαιοσύνη στην Ελλάδα, τότε ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα" είπε.

Για το νέο τεχνικό του "τριφυλλιού" σχολίασε πως μπορεί να είναι νεαρός, αλλά "η φιλοσοφία μας ταιριάζει απόλυτα".

Ο Αλαφούζος ανέφερε αρχικά κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι: " Γνωρίσατε τον καινούριο μας προπονητή. Η επιλογή του ήταν βασισμένη στο πλάνο μας και τη φιλοσοφία μας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να εξελίσσει νέους Έλληνες παίκτες και όχι μόνο Έλληνες. Να εκμεταλλεύεται και κάποιους έμπειρους παίκτες και το όνομα του Παναθηναϊκού για να φέρνει παίκτες εδώ και να τους εξελίσσει.

Ο προπονητής έχει την ίδια φιλοσοφία με εμάς. Ήταν στη Ρόμα, στις ακαδημίες της Ίντερ και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Η επιλογή έγινε με κριτήρια να βρούμε έναν έντιμο, νέο άνθρωπο, με θάρρος που να έχει εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα. Βέβαια είναι μικρός και δεν έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά εκτέθηκε στο πρωτάθλημα της Ιταλίας όπου είχε μεγάλες επιτυχίες. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας. Καλή μας τύχη λοιπόν...

Λέγοντας αυτά για τον καινούριο μας προπονητή να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου για τη δουλειά που έκανε και τον Στιβ Ρούτερ και τον Φος. Να πω ότι εγώ θεωρώ απόλυτα πετυχημένο το έργο του. Έχτισε μια ομάδα. Λάθη μπορεί να έγιναν, γίνονται πάντα στην ζωή, αλλά τώρα γυρίζουμε σελίδα και έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο νέο μας προπονητή”.

-Τα έφερε η μοίρα έτσι ώστε στο ματς με τον Ολυμπιακό να παίζετε το πρωτάθλημα;
"Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια. Δεν υπάρχει περίπτωση το πρωτάθλημα με τις συνθήκες στην Ελλάδα να κριθεί στα γήπεδα. Υπάρχει μια αλλοίωση συστηματική του πρωταθλήματος η οποία δεν θα αλλάξει αλλά θα συνεχίσει. Από την πρώτη στιγμή ο στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αν αποδοθεί δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αν μπορεί η δικαιοσύνη και η πολιτεία να σταθεί στο ύψος της, τότε ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει και η ΑΕΚ".

-Αλλάζει ο σχεδιασμός με τον κ. Στραματσιόνι;
"Τον κ. Στραματσιόνι τον διαλέξαμε ανάμεσα σε κάποιες επιλογές που είχαμε μέσα σε μια εβδομάδα. Έχουμε κάνει γενικές συζητήσεις. Η φιλοσοφία μας ταιριάζει απόλυτα. Έχουμε πολλά να πούμε ακόμα και να γυρίσει την Τρίτη για να πούμε τα επόμενα".

Θα φέρεις δικούς του συνεργάτες;
"Βεβαίως, βεβαίως".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ