Αλαφούζος: "Ο κ. Γιαννακόπουλος θέλει να διώξει τον ΠΑΟ από τη Λεωφόρο και να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στη δήλωση του Δημήτρη Γιαννκόποπουλου, τονίζοντας ότι ο ηγέτης ΚΑΕ και Α.Ο "θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του".

Εξίσου σκληρή με τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου ήταν και η απάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αφού υπενθύμισε ότι είναι «ο μόνος που αποδεδειγμένα έχει βάλει στην ΠΑΕ από την προσωπική του περιουσία 50 εκατ. ευρώ» προανήγγειλε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γιαννακόπουλου,  τονίζοντας ότι "θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του".

Από το γραφείο του Γιάννη  Αλαφούζου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει. Αρνείται να παράσχει, ως έχει και νομική υποχρέωση στην ομάδα, το παραχωρητήριο της Λεωφόρου για να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της super league. Επιπλέον με ανοίκειες εκφράσεις επιτίθεται προσωπικώς στον μόνον άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διασώσει και να εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό και στον μόνο που αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία, στην ΠΑΕ πάνω 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του.

Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί της υποθέσεως, καθώς και των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του κ. Ιωάννη Αλαφούζου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Γιαννακόπουλος: "Ο Αλαφούζος φέρεται ως αρχινταβατζής του συλλόγου"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

6 σειρές ενώνουν τους πάντες στον πλανήτη σύμφωνα με το Netflix

Είτε είσαι στην Αθήνα, είτε στην Ανταρκτική, μπορείς να πιάσεις κουβέντα γι' αυτές τις έξι σειρές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ