ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ο Αναστασίου δεν φεύγει"

Αλαφούζος: "Ο Αναστασίου δεν φεύγει"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέστησε σαφές στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ανεξαρτήτως του τι πιστεύουν κάποιοι για αυτόν.

Στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου, μέρος 105...3! Για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον προπονητή του Παναθηναϊκού και θέλησε να καταστήσει σαφές ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του, ανεξαρτήτως του ματς με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Αλαφούζος επιχείρησε να το ξεκαθαρίσει στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, διότι εκτιμά πως τα σημάδια αποσύνθεσης που παρουσιάζονται, έχουν την αφετηρία τους από την πεποίθηση των παικτών ότι ο προπονητής τους είναι αναλώσιμος.

"Ξέρω ότι διαβάζετε και ακούτε διάφορα για το μέλλον του προπονητή σας και θέλω να σας επαναλάβω ότι δεν πρόκειται να φύγει. Ο Αναστασίου θα παραμείνει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μετά το ματς με τη Ξάνθη" τόνισε εμφατικά ο Αλαφούζος, μιλώντας ενώπιον των ποδοσφαιριστών την Παρασκευή (2/10).

Άλλη μία "πληγή" που έχει διογκωθεί στα αποδυτήρια, σχετίζεται με τις "διαρροές" προς τον ηλεκτρονικό και το γραπτό Τύπο. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρχαν "στεγανά" στον Παναθηναϊκό σε αρκετές περιπτώσεις, όμως εσχάτως είναι ζήτημα ολίγων λεπτών να διαρρεύσει οτιδήποτε συμβαίνει.

"Παρατηρώ πως ότι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας, σε λίγη ώρα το μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι και το γράφουν στα σάιτ. Δεν ξέρω γιατί το κάνατε μερικοί από εσάς, αλλά να ξέρετε ότι δεν αλλάζει κάτι. Εάν κάποιοι έχετε θέματα με τον προπονητή, δεν πρόκειται να με επηρεάσουν. Στηρίζω τον προπονητή σας, να το ξέρετε" επισήμανε ο Αλαφούζος, επιθυμώντας να δείξει τις προθέσεις του.

Ακολούθως, ο Αλαφούζος θέλησε να δώσει μία νότα αισιοδοξίας και πρόταξε την ομάδα αντί του ατόμου: "Πρέπει να καταλάβετε ότι χάνουμε και νικάμε όλοι μαζί, όχι ο καθένας μόνος του. Όταν δεν παίρνετε αποτέλεσμα, όλοι αποτυγχάνετε. Όταν νικάτε, όλοι έχετε μερίδιο στην επιτυχία. Το έχουμε χάσει τελευταία το ομαδικό, αλλά μόνο μαζί θα πετύχουμε ξανά".

Έπειτα, τόνισε ότι τους εμπιστεύεται και τους ζήτησε προσωπικά να σταματήσουν οτιδήποτε βλάπτει την ομάδα: "Πιστεύω στις ικανότητες σας, ξέρω ότι δεν ξεχάσατε τη μπάλα. Τελευταία, στην ομάδα συμβαίνουν πράγματα που είναι άσχημα. Πρέπει να σταματήσουν. Η διοίκηση και εγώ είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Θέλω να σας ζητήσω να σταματήσετε να κάνετε πράγματα που βλάπτουν την ομάδα και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας από εδώ και πέρα".

Αποχωρώντας, ο Αλαφούζος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι επανέρχεται το πριμ για το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, με κάθε παίκτη να αποκομίζει 3.000 ευρώ για κάθε νικηφόρα τριάδα αγώνων. Επίσης, διευκρίνισε ότι εάν νικήσουν στην Ξάνθη, θα συμπληρώσουν την πρώτη τριάδα, χάρη στις νίκες επί του Λεβαδειακού και του Πλατανιά. Αυτό το πριμ είναι ξεχωριστό από τις 50.000 ευρώ που υποσχέθηκε σε κάθε ποδοσφαιριστή, εφόσον ο Παναθηναϊκός στεφθεί πρωταθλητής.

Η διάψευση της ΠΑΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την είδηση της ομιλίας του Γιάννη Αλαφούζου στους παίκτες, από τον Παναθηναϊκό έδωσαν ένα... δείγμα της πολιτικής που θέλουν να ακολουθήσουν. Με ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, προτίμησαν να μην αναφέρουν τι έχει ειπωθεί!

"Τα όσα είπε ο πρόεδρος στους ποδοσφαιριστές μένουν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και αφορούν μόνο αυτά. Η πληροφορία που δημοσιοποιήθηκε περί έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης της ομάδας στην Ξάνθη, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα" σχολίαζαν από την ΠΑΕ.

Πάει στην Ξάνθη ο Αλαφούζος

Αν και αρχικά είχε προγραμματίσει να μεταβεί στο εξωτερικό και δεν πήγαινε στην Ξάνθη, τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος αναθεώρησε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθεί στα Πηγάδια και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον προορισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ