Αλαφούζος: "Να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό η Pan Asia"

Αλαφούζος: "Να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό η Pan Asia"

Ο Γιάννης Αλαφούζος καλεί το ταχύτερο δυνατό την Pan Asia Investments για την υλοποίηση της τελικής συμφωνίας, δηλώνοντας ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας, που του αναλογεί.

Από το γραφείο του κ. Αλαφούζου έγινε γνωστό ότι ο ίδιος ο Έλληνας εφοπλιστής από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

"Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

 

1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.

2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.

3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.

4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιεμπονγκσάντ: "Ο Αλαφούζος απάντησε σε άλλη πρόταση"
Δεν μπαίνει σε δημόσιο διάλογο ο Αλαφούζος
Πιεμπονγκσάντ: "Προσεκτικοί με τα οικονομικά στοιχεία για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως"
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24