Αλαφούζος: "Καλοδεχούμενη η εμπλοκή Γιαννακόπουλου"

Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε την επικείμενη ανάμειξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη και εγκωμίασε την τωρινή διοίκηση για τις επιδόσεις της και το άνοιγμα του γηπεδικού.

Παρότι η διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναμειχθεί στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν αφορά ευθέως την ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε τις εξελίξεις. Ο εφοπλιστής χαρακτήρισε καλοδεχούμενη την εμπλοκή του αφεντικού της ΚΑΕ, όμως ζήτησε να αξιοποιηθούν στη νέα κατάσταση τα νυν διοικητικά στελέχη του Ομίλου.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιάννη Αλαφούζου:

"Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια, έδωσαν σκληρές μάχες τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Έχω πειστεί προσωπικά για τις καλές τους προθέσεις, που φαίνεται και από τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων.

Η έλευση του κ Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη, είναι καλοδεχούμενη από όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί, νέοι και παλαιοί παράγοντες, θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Άλλωστε, οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική  ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. Αυτό σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια, εκείνα τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτό το δύσκολο πεδίο.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ελπίζει ότι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή, εκτός από τη δική της, ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει και πάλι ισχυρός.  Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει, ώστε η ΠΑΕ να μην είναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη, προκείμενου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24