ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος και επιχειρηματίες θα σώσουν τον Παναθηναϊκό

Αλαφούζος και επιχειρηματίες θα σώσουν τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και του τόνισε πως μετά την Γενική Συνέλευση θα προσπαθήσει μαζί με επιχειρηματίες και Παλαίμαχους να πάρει τις μετοχές του Τζίγγερ.

Όπως αποκαλύπτει το Goal, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που είναι πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν για το διοικητικό αδιέξοδο του "τριφυλλιού" και την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε πρώτα για τις συναντήσεις που είχε ο σύνδεσμος παλαιμάχων την περασμένη εβδομάδα με τους μετόχους και αποκάλυψε την πρόθεσή του να κινηθεί (μαζί με ένα γκρουπ επιχειρηματιών) από κοινού με τους παλαίμαχους μετά τη γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου για να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Πάντως ο ίδιος θα περιμένει μέχρι την Γ.Σ. μήπως βρεθεί κάποια λύση και γίνει κάποια κίνηση από άλλον και μετά εκτιμά πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε πρωτοβουλίες για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός το Πρωτοδικείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κίνηση Αλαφούζου συμμετέχουν ακόμη 4-5 άτομα, τα οποία είναι σε θέση να συγκεντρώσουν -σε πρώτη φάση- ένα σημαντικό ποσό για να γίνουν πληρωμές των οφειλών και διακανονισμοί και να προλάβει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία αποκλεισμού από την UEFA.

Όσον αφορά τους παλαίμαχους και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο ίδιος έδειξε θετική ανταπόκριση στο πλάνο του Αλαφούζου και περιμένει να υπάρξει και μέγιστη δυνατή συσπείρωση εντός της παναθηναϊκής οικογένειας (μετοχικής και μη), αλλά και στον κόσμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ