ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Έχω εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή"

Αλαφούζος: "Έχω εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή"
INTIME SPORTS

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις αποτυχίες ζήτησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Έκανε έκκληση για ενότητα και πίστη "για να φτάσουμε στα άστρα".

Τη στήριξή του στον προπονητή Γιάννη Αναστασίου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές, εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Υποστήριξε ότι έχουν χαθεί μάχες, όχι όμως και ο πόλεμος.

Παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει λάθη και ζήτησε συγγνώμη για αυτά, ξεκαθάρισε όμως ότι "θα συνεχίσω την μάχη και ότι μέσα απο τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα". Ο Αλαφούζος έκανε έκκληση στον κόσμο να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον και "ν α πιστέψουν στην τελική μας νίκη". Προαννήγγειλε, μάλιστα, συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (17/9), προκειμένου να τοποθετηθεί για όσα έχουν συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" δέχτηκε ένα σωρό μηνύματα στο twitter του, μέσα από τα οποία ο κόσμος του ζητούσε να απομακρύνει τον Αναστασίου, έπειτα από το "κάζο" με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλαφούζος μέσω του twitter του: " Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε στον Παναθηναϊκό με ήθος με πάθος και με θυσίες. Πολεμάμε το ανήθικο, το αντιαθλητικό και το κάθε τι συμβιβασμένο. Στην μάχη αυτή πολλές φορές νικήσαμε. Άλλες φορές ηττηθήκαμε. Χάσαμε όμως μάχες, όχι τον πόλεμο. Θα συνεχίσω συνθέτοντας και όχι διαλύοντας αυτά που χτίσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στην τεχνική διεύθυνση, στον προπονητή, και στους ποδοσφαιριστές! Έχω πίστη στην Παναθηναϊκή ιδέα και στους οπαδούς μας.

Ζήτω συγνώμη για τις αποτυχίες μας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που πολεμάμε την κατεστημένη διαφθορά, κάνω έκκληση για ενότητα αναγνωρίζοντας ευθύνες και λάθη. Ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε πέρσι αλλά και πρόπερσι. Ζήτω να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλον, ενωμένοι θα νικήσουμε. Με το ρόλο του θεματοφύλακα που έχω αναλάβει, υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω την μάχη και ότι μέσα από τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα.

Προσκαλώ όλους τους παναθηναϊκούς να πιστέψουν στην τελική μας νίκη, κάνοντάς την πραγματικότητα με ήθος αυταπάρνηση, αλτρουισμό και δύναμη. Αύριο θα παραχωρήσω συνέντευξη και θα τοποθετηθώ λεπτομερώς για όλα τα θέματα. Ευχαριστώ για την στήριξη και συμμετέχω στην κοινή μας θλίψη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο μυαλό του Αλαφούζου

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Τετ α τετ με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Βόκολος

Σκληρή ανακοίνωση για την αποχώρηση του Τσαχειλίδη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ