ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλή η πρόταση"

Αλαφούζος: "Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλή η πρόταση"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι η κίνηση που θα γίνει από την πλευρά του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ πως θα είναι θετική. (VIDEOS)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα ωστόσο τα διοικητικά ήταν εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η πρόταση θα είναι καλή.

Αρχικά μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: " Όταν κερδίζει η ομάδα πάντα τα πράγματα είναι θετικά. Στις καλές ημέρες δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάποιο σχόλιο, άλλωστε εγώ μιλάω στα δύσκολα".

Για την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είπε: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη Είναι μια οικογένεια εύρωστη η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν να αναλάβουν και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση και ανασύσταση του Παναθηναϊκού".

Για το εάν έχει γίνει συνάντηση: "Όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει.

Για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις: "Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση. Απλώς μην ξεχνάτε ότι εγώ είμαι πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δεν είμαι ιδιοκτήτης. Θα γίνει μία Γ.Σ. εμείς εφόσον η πρόταση είναι καλή για το οποίο είμαι σίγουρος αφού μια οικογένεια η οποία θέλει και μπορεί να επενδύσει σημαντικά ποσά. Θα κάνουμε θετική εισήγηση στη Γ.Σ. και εκείνη θα πάρει την απόφασή της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ