ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Δεν είναι λύση να φύγει ο Φερέιρα"

Αλαφούζος: "Δεν είναι λύση να φύγει ο Φερέιρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ της παραμονής Φερέιρα, μιλώντας με οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ. Οι διάλογοι του Πορτογάλου τεχνικού και του Χριστοδουλόπουλου με τον κόσμο.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και τη νέα βαθμολογική απώλεια, ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε σε ερωτήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού που τον περίμεναν να του παραπονεθούν για την κατάσταση στην ομάδα. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για ενδεχόμενη αποχώρηση του Φερέιρα:

"Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους στην ομάδα. Με τον προπονητή μίλησα για περίπου 15 λεπτά. Δεν είναι λύση να φύγει. Σέβομαι σε αυτό το θέμα και το Γιάννη Σαμαρά. Κι αυτός μου έχει πει ότι δεν είναι λύση να φύγει αυτή την στιγμή ο προπονητής. Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη. Η ομάδα καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει μικρύνει, αλλά έχει και 27 εκατομμύρια χρέη."

Για τα νέα παιδιά στην ομάδα:

"Ο Φερέιρα προσπαθεί να τους βάλει την κατάλληλη στιγμή για να μην τους κάψει. Μου είπε ότι στο ματς με την Τότεναμ έκανε τον σταυρό του όταν έβαλε τον Τριανταφυλλόπουλοι γιατί μπορούσε αυτό το παιδί να καεί. Το ίδιο και με τον Χουχούμη. Θέλει να τους βάλει την κατάλληλη στιγμή."

Για το γηπεδικό:

"Το μόνο θέμα που πάει καλά είναι το γήπεδο. Σε ό,τι αφορά τη Λεωφόρο έχει χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια έργα από το νόμο της Μπιρμπίλη. Θα συναντηθώ με όλους τους πολιτικούς ηγέτες μέσα στην εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε νόμο στη Βουλή που να μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμετη Λεωφόρο μέχρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό. Με λίγο κόσμο το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα. Το καταλαβαίνω."

Για την αποπομπή του Κώστα Κατσουράνη:

"Δημιουργούσε πρόβλημα στην ομάδα και πολλά άλλα. Έπρεπε να φύγει. Ένας καλός παίκτης, αλλά στο τελευταίο διάστημα δεν ταίριαζε στον Παναθηναϊκό".

Φερέιρα: "Έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης"

Μικρό διάλογο με τους φίλους του Παναθηναϊκού είχε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αρχικά, ορισμένοι φίλοι του Τριφυλλιού που τον είδαν να ανεβαίνει στο πούλμαν της ομάδας του είπαν: "Σε ευχαριστούμε που το καλοκαίρι έμεινες και βοήθησες στη δημιουργία της ομάδας. "Να το θυμάστε αυτό".

Οι συγκεντρωμένοι φίλοι των πράσινων τον ρώτησαν εάν θεωρεί πως έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας με τον Πορτογάλο να απαντά: "Ναι, έχω και εγώ το δικό μου μερίδιο ευθύνης".

Στη συνέχεια ο κόσμος του ζήτησε να βάλει και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες με τον Φερέιρα να λέει: "Πόσους ακόμα να βάλω; Ήδη έχω βάλει αρκετούς".

Ένας από τους συγκεντρωμένους του είπε: "Πρέπει να βελτιωθείτε άμεσα. Να γίνει η αρχή από το ματς με την Λάτσιο την Πέμπτη αλλιώς να χωρίσουν οι δρόμοι μας".

Ο Φερέιρα από την πλευρά του απάντησε: "Αυτή είναι η εύκολη λύση. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι".

Χριστοδουλόπουλος: "Εμείς τρελαινόμαστε πιο πολύ από αυτούς"

Συνομιλία με φίλους του Παναθηναϊκού είχε κατά την έξοδό του από το Ολυμπιακό Στάδιο και ο σκόρερ των τριών τελευταίων τερμάτων της ομάδας στο πρωτάθλημα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αρχικά, ο Χριστοδουλόπουλος είπε: "Εμείς τρελαινόμαστε πιο πολύ από εσάς. Δεν είναι αντίδραση ομάδας αυτή. Ξεκινήσαμε καλά και μετά το 15' έσβησε ο διακόπτης. Όπως δεν είναι αντίδραση και μετά το 1-0. Βγάλτε από το μυαλό σας ότι θέλουμε να φάμε τον προπονητή. Η ομάδα είναι δική του. Είναι ο τελευταίος που φταίει. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την εικόνα".

Εκείνη την ώρα ένας από τους φιλάθλους του είπε: "Να μιλήσετε στους ξένους για να καταλάβουν που έχουν έρθει".

Η απάντηση του Λάζαρου ήταν άμεση: "Μία ομάδα είμαστε. Λέτε να μη μιλάμε με τους ξένους; Εγώ προσωπικά θα μιλήσω με όλους τους παίκτες. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Δεν ξέρω γιατί δεν μας βγαίνει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε, δεν μπορούμε ορισμένες φορές".

Μετά κάποιος του είπε ότι οι "πράσινοι" διαλέγουν παιχνίδια με την απάντηση να είναι άμεση. "Γιατί με την Ξάνθη δεν παίξαμε καλά; Δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε: "Νιώθω σαν εσάς. Είμαι πικραμένος. Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Ό,τι κάνω το κάνω για το καλό της ομάδας. Σας ευχαριστώ για αυτή τη στάση που έχετε απέναντί μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ